Μαρτυρίες Πελατών

Χαράλαμπε μου σε χαιρετώ. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μου έχεις προσφέρει, και να σου πω πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξες στην εξέλιξη μου! Ευχαριστώ που άνοιξες τον δρόμο των σπουδών και μου έδωσες τη δυνατότητα να σπουδάσω όλα αυτά στην Κύπρο, από την άνεση του σπιτιού μου. Ευχαριστώ που πάντα ανταποκρινόσουν σε ότι ζητούσα και ήσουν ευγενικός και δοτικός. Ευχαριστώ που μου έδωσες νέα πρότυπα σκέψης και πίστη στον εαυτό μου! Η συνεισφορά σου στη ζωή μου ήταν καθοριστική!! Μακάρι η Κύπρος να είχε κι άλλα άτομα σαν εσένα, να εμπνέουν και να καθοδηγούν τους ανθρώπους στην δική τους ευτυχία!!

Α. 33 Κλινική Υπνοθεραπευτρια. Δίπλωμα Υπνοθεραπείας και NLP

Από μικρή ένιωθα ότι κάτι άρρωστο είχε η ζωή μου. Μέσα από το μεγάλο ξέπλυμα που με βοηθήσατε να κάνω, καθάρισα και άνοιξα τα φτερά μου και πέταξα. Νιώθω να με πλημμυρίζει ένας τεράστιος πλούτος, ένα βαθύ και όμορφο συναίσθημα. Είμαι ο πρωταθλητής της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ.»

Ν. 53 Ιδιωτική υπάλληλος. Συναισθηματικά προβλήματα.

«Όλοι μου λέγανε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο. Όμως μετά από το πρώτο ραντεβού μαζί σας κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι, ούτε κατάλαβα ότι το έκοψα ήταν σαν κάτι το φυσικό.»

Ι. 47 Κυβερνητικός υπάλληλος. Διακοπή καπνίσματος.

«Τα προβλήματα με οδήγησαν στον γιατρό ο οποίος μου σύστησε αντικαταθλιπτικά. Σας είδα σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να μιλάτε για αναδρομές σε προηγούμενες ζωές, αμέσως σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δοκιμάσω και αυτήν την μέθοδο μια και τα φάρμακα μου δημιουργούσαν πολλά προβλήματα. Από την πρώτη επίσκεψη άλλαξε η ζωή μου, επέστρεψε η ηρεμία στο σπίτι μου και από εκεί που σχεδόν να φτάναμε στο χωρισμό με την γυναίκα μου αποφασίσαμε να δώσουμε ακόμα μια ευκαιρία. Μετά την τρίτη επίσκεψη ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζομαι πλέον τα φάρμακα. Η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Σας ευχαριστώ με όλη την καρδιά μου»

Γ. 56. Επιχειρηματίας. Συναισθηματικά προβλήματα

« Το υπερβολικό μου βάρος και τα  προβλήματα υγείας μου με είχαν αναγκάσει να σταματήσω να εργάζομαι, ήθελα να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ζωή μου, σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πετύχω τους στόχους μου, έχασα τριάντα κιλά και πολλά από τα προβλήματα υγείας έχουν εξαφανιστεί»

Α. 42. Άνεργη. Διαχείριση βάρους

«Ήθελα και εγώ να είμαι σαν όλους τους άντρες τις ηλικίας μου, ποτέ δεν είχα την δύναμη  και την τόλμη να μιλήσω σε γυναίκες, αυτός ο φόβος μου με εμπόδιζε να δημιουργήσω σχέσεις και δεσμούς, κ. Χαράλαμπε σε ευχαριστώ που μου δώσατε μια καινούργια ζωή εδώ και δυο μήνες έχω δεσμό με ένα υπέροχο κορίτσι και σκέπτομαι πολύ σοβαρά γι αυτήν, σας ευχαριστώ. »

Α.24. Φοιτητής. Φόβος – Ατολμία

«Κάπνιζα 2 πακέτα την μέρα για 15 χρόνια, ένας φίλος μου μίλησε για το πρόγραμμα σας για εύκολο και γρήγορο τρόπο διακοπής του καπνίσματος. Μπορώ να πω ότι είχα αμφιβολίες κατά πόσο μπορεί να κόψει κάποιος το κάπνισμα σε τρεις μόνο επισκέψεις. Αφού μιλήσαμε όλες μου οι αμφιβολίες διαλύθηκαν. Τώρα είμαι ένας χαρούμενος πρώην καπνιστής και σας συστήνω και εγώ σε άλλους»

Δ. 33. Μάγειρας. Διακοπή καπνίσματος

«Μετά την γέννα του δεύτερου μου παιδιού είχα βάλει δέκα κιλά τα οποία δεν μπορούσα να ρίξω αν και προσπάθησα με δίαιτες και προγράμματα αδυνατίσματος. Μια φίλη μου μου μίλησε για σας και το πώς δουλεύετε με το μυαλό και τις αιτίες που οδηγούν στην υπερφαγεία. Από την πρώτη μου επίσκεψη άρχισα να συνειδητοποιώ μια αλλαγή στον τρόπο διατροφής μου, με μόνο τρεις επισκέψεις επέτυχα τον στόχο μου που ήταν να χάσω δέκα κιλά. Σε ευχαριστώ κ. Χαράλαμπε. »

Μ. 27. Τραπεζική υπάλληλος. Διαχείριση βάρους

« Για αρκετά χρόνια ταξίδευα πάρα πολύ για επαγγελματικούς λόγους. Ζώντας στην Αγγλία ταξίδευα σε όλη την Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια παντρεύτηκα και εγκαταστάθηκα μόνιμα στην Κύπρο αφού παντρεύτηκα και έκανα οικογένεια. Αποφασίσαμε με την γυναίκα μου να πάμε διακοπές στο εξωτερικό και τότε κατάλαβα ότι μου ήταν πολύ δύσκολο και με τρόμαζε να μπω ξανά σε αεροπλάνο. Γνωρίζοντας για την υπνοθεραπεία από τότε που ζούσα στην Αγγλία ήξερα ότι είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείτε για φοβίες, με μόνο μια επίσκεψη μπόρεσα να ταξιδεύσω και να περάσω υπέροχα, σας συστήνω χωρίς ενδοιασμούς σε όλους τους γνωστούς μου. »

Ι. 42  Διευθυντής. Φοβία για αεροπλάνα.

Αγαπητέ Κύριε Χαράλαμπε. Σε χαιρετώ!
Σου στέλνω αυτό το email για να σου ανακοινώσω τα ευχάριστα νέα μου. Σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Θέλω να σ΄ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου που με βοήθησες να πετύχω όλους τους στόχους μου ακόμα και αυτούς που δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ λόγω του προβλήματός μου. Θεράπευσες και φώτισες την ψυχή μου. Νιώθω ήρεμη, γαλήνια, δυνατή και ολοκληρωμένη και αυτό το οφείλω σε σένα.

Όσα δεν κατάφερνα χρόνια έγιναν πραγματικότητα σε λίγους μήνες. Χιλιάδες ευχαριστώ είναι πολύ λίγα για να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Ε. 30 Ιδιωτική Υπάλληλος, κολποσπασμός, αδυναμία για σεξουαλική επαφή.

Σήμερα για πρώτη φορά ένιωσα την Θεϊκή ενέργεια να πάλλεται μέσα στα χέρια μου. Ένιωσα δέος. Το πρωί απόλαυσα την γαλήνη του διαλογισμού έγραψα τις Προθέσεις μου κ όλη μέρα προσπαθούσα να καταλάβω και να νιώσω την ενέργεια. Ακόμη και στη διαδρομή μεσα στο αυτοκίνητο ,πηγαίνοντας με τα παιδιά μου στη θάλασσα , προσπάθησα να δημιουργήσω την ενεργειακή σφαίρα τα κατάφερα κ την  τοποθετούσα σε διάφορα σημεία στο σώμα μου. Ένιωθα ζέστη , μούδιασμα κ έντονο βάρος στα πόδια μου. Διάβασα το εγχειρίδιο και εμπέδωσα τις θέσεις των χεριών. Το βράδυ από 8.30 έως τις 9.50 πραγματοποίησα την πρώτη αυτοθεραπεία μου. Διαβασα όλες τις προθέσεις μου ακούοντας χαλαρωτική μουσική σε διαλογισμό Γκασό . Ήταν εύκολος χαλάρωσα και άρχισα να νιώθω τον παλμό μέσα στα χέρια . Νόμιζα πως άκουα τον παλμό της καρδιάς μου. ένιωσα πανευτυχής που αντελήφθηκα τον ρυθμό του ΡΈΙΚΙ. Ένας κυκλικός δονισμός που κατέληγε στα πόδια μου. Μοναδική εμπειρία νιώθω ευγνώμων κ ευχαριστώ τον θεό για όλες μου τις ευλογίες. Σας ευχαρστώ από την καρδιά μου για τον δρόμο που ανοίξατε για το επόμενο επίπεδο εξέλειξης μου. Πάντα ευλογημένος . ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

Μ. 52 Ιδιωτική Υπάλληλος. Ρεικι πρώτου βαθμού

Το NLPμου άλλαξε την ζωή, σε αυτόν τον ένα χρόνο έκανα τόσες αλλαγές στην ζωή μου που δεν είχα κάνει τα 20 τελευταία χρόνια, σε ευχαριστώ κ. Χαράλαμπε που μου δίδαξες αυτήν την επιστήμη, ο Θεός να σε έχει καλά.

Μ. 42 Λογιστής

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορούμε να βοηθήσουμε και εσάς.

  Τηλ. 70005750