Πρόγραμμα Διακοπής Καπνίσματος “Εύκολα & Γρήγορα”

 
 

Ελευθέρωσε τον εαυτό σου από το κάπνισμα

“Εύκολα & Γρήγορα”

Αισθάνεσαι απογοητευμένος από τις πολλές προσπάθειες να σταματήσεις το κάπνισμα;
Σταμάτα το με το βραβευμένο πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος που προσφέρουμε στο Κέντρο Διακοπής Τσιγάρου.

Τα ποσοστά επιτυχίας του προγράμματος αγγίζουν το 90%, ενώ το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε προσωπικό ραντεβού και αυτό αυξάνει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά επιτυχίας του!

Το πρόγραμμα προσφέρεται επίσης και για εταιρείες ή οργανισμούς, σε μορφή σεμιναρίων.

Υπνοθεραπεία ή Θέληση

Τί θα σκεφτόσουν εάν σου έλεγα, ότι ό,τι και αν κάνεις, μη σκεφτείς ένα ροζ ελέφαντα;
Μη σκεφτείς! Μη σκεφτείς! Μη σκεφτείς ελέφαντα -ροζ ελέφαντα!
Μήπως έχεις σκεφτεί έναν ελέφαντα -ένα ροζ ελέφαντα;

Μόνο η θέληση δεν είναι πάντα παραγωγική, μια και πρέπει συνεχώς να σκέφτεσαι “Τί δεν πρέπει να κάνω, ώστε να μην το κάνω;”

Μόνο που και τότε, πρέπει να το σκέφτεσαι συνεχώς και αυτό το κάνει πιο δύσκολο!

Με το να επαναπρογραμματίσεις το υποσυνείδητο μυαλό σου με την υπνοθεραπεία, το σταμάτημα του καπνίσματος θα γίνει μια φυσική και εύκολη διαδικασία.

Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες άτομα σε Κύπρο και Ελλάδα να κόψουν για πάντα το τσιγάρο και να ανακαλύψουν τις ωφέλειες του να είναι ελεύθεροι από αποπνικτικές συνήθειες που ποτέ δεν ήταν αναγκαίο κομμάτι του εαυτού τους.

Επικοινώνησε μαζί μας τώρα, στο 7000 5750, και γίνε και εσύ ένας χαρούμενος, πρώην καπνιστής!

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε μία συνεδρία, διάρκειας 3-4 ωρών.

stop smoking cyprus

Γιατί να σταματήσετε το κάπνισμα;

Στην πραγματικότητα, δε θυσιάζεται τίποτα, σταματώντας το κάπνισμα .Όπως ήδη θα γνωρίζετε, το κάπνισμα δεν κάνει κάτι που να καλυτερεύει τη ζωή μας. Αντιθέτως, καταστρέφει την υγεία μας, αδειάζει την τσέπη μας και δίνει μία άσχημη αναπνοή.

Σταματώντας το κάπνισμα, θα απολαύσεις μια νέα, πιο υγιή, με περισσότερα λεφτά και με περισσότερη ενέργεια ζωή! Κάνε σου αυτό το δώρο! Τηλεφώνησέ μας τώρα, στο 7000 5750

Μερικά καλά νέα, από την στιγμή που θα  πετάξεις το τελευταίο σου τσιγάρο:

  1. -20 λεπτά. Η πίεση του αίματος και ο καρδιακός ρυθμός επανέρχονται στο κανονικό. -24 ώρες.
  2. Η πιθανότητα καρδιακού επεισοδίου ελαττώνεται κατά. -48 ώρες.
  3. Η όσφρηση και η γεύση αρχίζουν να βελτιώνονται. -1 μήνας.
  4. Οι πνεύμονες αρχίζουν να  καθαρίζουν και να επανέρχονται. -1 χρόνος.
  5. Ο κίνδυνος καρδιακού επεισοδίου μειώνεται στο μισό. -10 χρόνια.
  6. Ο κίνδυνος θανάτου από καρκίνο του πνεύμονα είναι ο ίδιος με ενός μη καπνιστή.
  7. Τα προκαρκινικά κύτταρα έχουν αντικατασταθεί, ο κίνδυνος καρκίνου του στόματος, του λαιμού, τις ουροδόχου κύστης, των νεφρών και του πάγκρεας ελαττώνεται.

Όλοι γνωρίζουν την σχέση του καπνίσματος με ασθένειες. Είστε και εσείς ένα από τα εκατομμύρια ανθρώπους  που έμαθαν το τσιγάρο και μπορείτε να γίνετε ένα από τα εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν σταματήσει την κακή αυτή συνήθεια.

Δείτε τον Χαράλαμπο Σολέα να μιλάει για το πώς να σταματήσετε το κάπνισμα:

Τηλεφώνησε τώρα, στο 7000 5750, για να μάθεις πότε θα είναι η επόμενη μας συνάντηση και κόψε το κάπνισμα “Ευκολα & Γρήγορα”! 

Παρακαλώ μοιραστείτε! Ποτέ δε ξέρετε ποιου τη ζωή μπορεί να αλλάξετε!

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτησή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 7000 5750 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτικές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση συναισθηματικών σχέσεων, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750