EnglishGreek

Υπνοθεραπεία για Ανασφάλειες, ‘Αγχος και Φόβο

 
 

Ξεπεράστε, νικήστε, διαχειριστείτε, άγχος,  ανασφάλειες και φόβο που έχετε με Υπνοθεραπεία.

Οι πιο κοινές ανασφάλειες και  φόβους από τους οποίους   υποφέρουν οι άνθρωποι στην σημερινή μοντέρνα κοινωνία είναι. Οδήγημα, ασανσέρ, κλειστοί χώροι, ανοιχτοί χώροι, να αρρωστήσουμε, ποντίκια, αράχνες, κατσαρίδες, άλλα έντομα, πετούμενα, ερπετά (π.χ. φίδια), γάτους , σκύλους, ύψος, αστραπές, βροντές, το σκοτάδι, το βαθύ νερό, την φωτιά, το αίμα, τις βελόνες, τα νοσοκομεία, τα μικρόβια, των θάνατο κ.ά.

Υπάρχουν επίσης οι ανασφάλειες και οι φόβοι που είναι γνωστοί σαν κοινωνικοί φόβοι.

Να μην κριθούμε, να γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους, να μιλήσουμε με άτομα του αντίθετου φύλου, να κοιτάξουμε κάποιον στα μάτια, να κοκκινίσουμε, να πάμε σε ένα εστιατόριο, να χρησιμοποιήσουμε δημόσιες τουαλέτες, να πάμε δουλειά, να μιλήσουμε σε άτομα εξουσίας, να μιλήσουμε δημόσια κ.ά.

Γιατί έχουμε αυτούς τους φόβους;

Κάποτε οι φόβοι μας είναι παράλογοι . Αν και ο φόβος  για την ακρίδα , για παράδειγμα , μας κάνει να τρέχουμε και να φωνάζουμε , λογικά ξέρουμε ότι αυτό το έντομο δεν μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει κάτι που να μας βλάψει. Αλλά ένας φόβος προέρχεται από το υποσυνείδητο, γι’ αυτό και δεν μπορούμε μόνοι μας να βρούμε την αιτία του φόβου. Χωρίς να έχει σχέση η φοβία και η ένταση του προβλήματος , σίγουρα  υπάρχει ένα γεγονός στο παρελθόν, συνήθως στην παιδική μας ηλικία, που ήταν η αρχική αιτία που δημιούργησε ή ενεργοποίησε αυτή την αντίδραση.

Επειδή συνήθως αυτές οι αίτιες βρίσκονται στα πρώτα μας παιδικά χρόνια , σαν ενήλικες έχουμε αρκετή εμπειρία από την ζωή να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς  τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Η Υπνοθεραπεία ως μια συμπληρωματική θεραπευτική προσέγγιση επιζητεί  να απελευθέρωση αυτήν την αιτία με επαναφορά στην αρχική αιτία  του φόβου. Μια και η αρχική αιτία βρεθεί και απελευθερωθούν τα συναισθήματα που συνδέονται με το αρχικό συμβάν ο φόβος διαλύεται. Απλώς σαν να μην υπήρχε μιας και αρχής. 

Επέλεξε ΤΩΡΑ τον τρόπο συνεργασίας μας που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Εξ αποστάσεως με χρήση Skype ή FB Messenger      Πρόσωπο με Πρόσωπο Συναντήσεις στο γραφείο μου.

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750

 Μαρτυρίες.

Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ψυχολογική, ιατρική ή ψυχιατρική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν