Πρόγραμμα Υπνοθεραπείας-Συμβουλευτικής για Ρύθμιση-Χάσιμο Βάρους

 
 

Η παχυσαρκία και το αίσθημα δυστυχίας που νιώθουμε για το πώς είμαστε και το πώς φαινόμαστε, επηρεάζει τεράστιο αριθμό ανθρώπων, παγκοσμίως.

Γιατί τρώμε περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι τρώμε περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε και αυτοί συνήθως, έχουν να κάνουν με το μυαλό.

Μερικοί λόγοι είναι:

  • Τα συναισθηματικά προβλήματα
  • Η έλλειψη ασφάλειας
  • Η ανάγκη να φάμε όλο μας το φαγητό
  • Η έλλειψη επιμόρφωσης και γνώσης
  • Η ταχεία κατανάλωση
  • Η χαμηλή αυτοεκτίμηση
  • Η χρησιμοποίηση του φαγητού ως ανταμοιβή

Πώς μπορεί -συμπληρωματικά- να βοηθήσει το Coaching και η Υπνοθεραπεία;

Γενικότερα, υπάρχει βαθιά ριζωμένη αυτή η επιθυμία του ανθρώπου για υπερβολικό φαγητό. Συνήθως, συνδέεται με ένα ή μια σειρά γεγονότων από την παιδική ηλικία. Δεν καταλαμβάνουμε την συναισθηματική σύνδεση αυτού του γεγονότος, ωστόσο, με το πρόβλημα της υπερκατανάλωσης φαγητού και του βάρους μας.

Η υπνοθεραπεία επιχειρεί να βρει αυτό το γεγονός-αιτία και να το αντιμετωπίσει με τη σωστή καθοδήγηση. Μπορεί να βοηθήσει με την ακατάσχετη επιθυμία για συγκεκριμένα φαγητά η γλυκά, την υποκίνηση για τήρηση της δίαιτας ή της σωστής διατροφής και την υποκίνηση για γυμναστική, που θα σας οδηγήσουν σταδιακά, στην επίτευξη του στόχου σας.

Το Αποτέλεσμα ;

Να είστε λεπτότερη/ος, πιο υγιής, με περισσότερη ενέργεια και πιο χαρούμενη/ος με τον εαυτό σας, μέσα και έξω.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.     

Τηλ. 70005750   

Παρακαλώ μοιραστείτε! Ποτέ δε ξέρετε ποιου τη ζωή μπορεί να αλλάξετε!


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής (EAP) Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (ΕΕΣ), Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης,  Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος της Soleas Academy. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα ψυχοθεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750