Υπνοθεραπεία – Ψυχοθεραπεία για Ψύχο-Σεξουαλικά Προβλήματα

 
 
Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια υγιή και ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή

Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι η κύρια γενετήσια ορμή . Είναι μια ορμή που ο άνθρωπος αλλά και κάθε πλάσμα στο κόσμο χρειάζεται για την  διαιώνιση του είδους του .

Στον άνθρωπο όμως η σεξουαλική δραστηριότητα είναι και μια ευχάριστη και επωφελής δραστηριότητα .

Τα ζευγάρια που δεν έχουν υγιή σεξουαλική ζωή είναι συνήθως καταδικασμένα σε χωρισμό. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια αλλαγή της γυναίκας όσο άφορα την σεξουαλική δραστηριότητα . Η γυναίκα άρχισε να  ανακαλύπτει την σεξουαλικότητα της και να ζητά την σεξουαλική πράξη.

Πολλά σεξουαλικά προβλήματα στους άνδρες όπως είναι οι στυτικές δυσλειτουργίες , η πρόωρη εκσπερμάτιση , η μη ικανοποιητική ποσότητα σπέρματος κ.ά. και στις γυναίκες η ανοργασμία η κολποδυσπαρευνεια  ( πόνος κατά την διάρκεια του σεξ ) κ.ά. έχουν σαν κύρια αιτία τους τον σημερινό τρόπο ζωής , οι  ρυθμοί με τους οποίους ζει ο σημερινός άνθρωπος έχει επιπτώσεις και στην σεξουαλική του ζωή .

Τα περισσότερα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άντρες έχουν ως υπόβαθρο το έντονο στρες και άγχος το οποίο πολλές φορές γίνετε φόβος. Φόβος απόδοσης, στύσης, ικανοτήτων , μεγέθους, απόρριψης, ικανοποίησης κ.α.

Στις γυναίκες παρατηρείτε μια ελάττωση ακόμα και μια εντελώς έλλειψη ερωτικής επιθυμίας και οργασμού, αυτό λόγο πολλών αιτίων. Διαβάστε αυτό το άρθρο …

Η Υπνοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει  σε αυτές τις περιπτώσεις και να βρει λύσεις για αυτά τα σεξουαλικά προβλήματα.

Τόσο η Υπνοθεραπεία όσο και η Συμβουλευτική (Coaching) έχουν να επιδείξουν σημαντικές επιτυχίες στην βελτίωση της Σεξουαλικής Ζωής κάποιου, ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να απολαμβάνει τα ωφέλει που η σεξουαλική επαφή έχει να προσφέρει. Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε σε πλήρη εχεμύθεια να μάθετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε το πρόβλημα σας και να αρχίσετε να απολαμβάνετε την ζωή σας.

Αποκτήστε την Υγιή σεξουαλική Ζωή που πάντα ονειρευόσασταν.

Απολαύστε το Σεξ χωρίς προβλήματα και τύψεις.

Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι μέλος του Sexual Stress Organization UK

 

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής (EAP) Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (ΕΕΣ), Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος της Soleas Academy. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750

Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ιατρική ή ψυχιατρική/ψυχολογική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν.