EnglishGreek

Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία.

 
 

The Professional Practitioner Training Course

Τώρα στην Ελλάδα και  στην Κύπρο Επαγγελματική Εκπαίδευση Στην Κλινική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία.

 icon-infoΗμερομηνίες Προγράμματος για το 2018.
ΕΛΛΑΔΑ: Ημερομηνίες Προγράμματος για το έτος 2018  1η Ενότητα: 22 έως 28 Ιανουαρίου, 2η Ενότητα: 19 έως 25 Μαρτίου, 3η Ενότητα: 21 έως 27 Μαΐου
 ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζουμε Σεπτεμβριο 2018

 Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Υπνοθεραπεία είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνάδει με το National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές Υπνοθεραπείας. Έχει γραφτεί και επιμεληθεί από τον διευθυντή του Essex Institute of Clinical Hypnotherapy, Terence Watts, και είναι βασισμένο στις χιλιάδες ώρες επιτυχημένης δουλειάς του με Ύπνωση, Υπνοθεραπεία και Υπνοανάλυση. Με την συμπλήρωση της εκπαίδευσης σας έχετε το δικαίωμα εγράφης στο Complementary and Natural Healthcare Council. του Η.Β και στον Σύνδεσμο Διπλωματούχων Υπνοθεραπείας Κύπρου.

 Αυτή η εγραφή σας κάνει αποδεκτούς από το ιατρικό επάγγελμα και είναι ανοικτή μόνο σε όσους έχουν εκπαιδευτή από ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που δίνει τα εφόδια που ζητά το National Occupation Standards for Hypnotherapy του Η.Β. Τώρα μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε αυτό το πρόγραμμα στην Κύπρο και Ελλάδα.

Με την αποπεράτωση του προγράμματος και την απόκτηση του Διπλώματος σας μπορείτε να αρχίσετε να έχετε ένα σεβαστό εισόδημα προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ως Κλινικός/η  Υπνοθεραπευτής/τρια. Φανταστείτε τον εαυτό σας να μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό γραφείο προσφέροντας Υπνοθεραπεία και βοηθώντας συνανθρώπους σας να αλλάξουν την ζωή τους.

icon-info Περισσότερα για το Πρόγραμμα.

 Το πρόγραμμα αποτελείτε από 10 μαθήματα (ένα σαββατοκύριακο τον μήνα για την Κύπρο, 3 εβδομαδιές ενότητες σε διάστημα 8 μηνών για την Ελλάδα) που θα σας παρέχουν όλες τις ικανότητες που  χρειάζεστε για να δουλέψετε ως επαγγελματίας Υπνοθεραπευτής/τρια, βοηθώντας τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα, να χάσουν κιλά, να διαχειριστούν το στρες, το άγχος και τους φόβους τους …. και πολλά ακόμα.

 Το πρόγραμμα μας είναι πλήρες σε βαθμό που σας δίνει μια ψηλού επιπέδου πραγματογνωμοσύνη. Οι μαθητές του προγράμματος αναφέρουν ότι πήραν από αυτό το πρόγραμμα μια τέτοια βαθιά γνώση τις «ανθρώπινης κατάστασης» που τους εξέπληξε.

 Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστή και γραφτεί από τον Terence Watts ένα από τους λίγους στο επάγγελμα του Υπνοθεραπευτή που έγινε αποδεκτός ως  Fellow of the Royal Society of Medicine. Είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του Essex Institute και συνεχίζει να επιβλέπει τα προγράμματα όπως και να αναπτύσσει καινούργια.

 icon-info Πλήρως Αναγνωρισμένο.

Το δίπλωμα που θα πάρετε από το Essex Institute UK είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τους ποιο κάτω συνδέσμους αλλά όχι μόνο:

aphp   cnhc ncp logo  ngh logo

Με την συμπλήρωση των σπουδών σας έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση σε αυτούς τους επαγγελματικούς οργανισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και να γίνετε μέλος του Συνδέσμου Διπλοματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου.

Η γνώση όμως δεν σταματά με την αποπεράτωση των σπουδών σας γιατί τελειώνοντας συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην επαγγελματική εμπειρία και γνώση του διευθυντή και των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου.

Επιπρόσθετα όλες οι σημειώσεις του προγράμματος, CDs, βιβλία και έξοδα εξετάσεων περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα επιπρόσθετο να πληρώσετε.

icon-info Τι Περιλαμβάνετε Στο Πρόγραμμα:

  • Περισσότερες από 1500 σελίδες σημειώσεων.
  • Όλα τα αναγκαία βιβλία για το πρόγραμμα.
  • 8 ώρες ηχογραφημένων μαθημάτων.
  • Επιπρόσθετες Διαλέξεις.
  • Όλα τα έξοδα εξετάσεων.
  • Δωρεάν στήριξη από τηλ/ email.
Για το πλήρης Prospectus in English  πατήστε εδώ.

Όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση σας περιλαμβάνονται (πατήστε ΕΔΩ για μια περιληπτική σύνοψη) και δεν χρειάζεστε οποιαδήποτε προηγούμενη πείρα για να γίνετε ένας/μια πλήρως ικανός/η θεραπευτής/τρια καθώς θεωρούμε ότι δεν γνωρίζετε τίποτα για τον κόσμο τις θεραπείας και σας παίρνουμε από την αρχή (χωρίς αυτό να αποκλείει άτομα που ήδη βρίσκονται στον θεραπευτικό τομέα, γιατρούς, ψυχολόγους, νοσοκόμους, θεραπευτές). Από την στιγμή που μπορείτε να διαβάσετε και έχετε ενδιαφέρων για τους άλλους ανθρώπους  είστε ικανοί να ολοκληρώσετε αυτό το πρόγραμμα και να απολαύσετε το κάθε λεπτό του.

icon-info Πιστοποίηση και Βεβαίωση.

Με την συμπλήρωση του προγράμματος θα πάρετε το Diploma in Hypnotherapy και το δικαίωμα να προχωρήσετε αν το επιθυμήτε στον δεύτερο χρόνο για απόκτηση του Advanced Diploma in Hypnotherapy with Psychotherapy καθώς και την εγκριμένη αίτηση για να εγγραφείτε σε επαγγελματικούς συνδέσμους επίσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά ‘DHP’ μετά το όνομα σας (‘DHP’ είναι διεθνές κατηγοριοποίηση για το Δίπλωμα στην Υπνοθεραπεία). Θα μπορείτε επίσης (για όσους το επιθυμούν) να εγγραφείτε στο Complementary and Natural Healthcare Council (CNHC) ώστε  γιατροί και άλλοι επαγγελματίες τις υγείας να μπορούν να αναγνωρίσουν ότι είστε ένας σωστά καταρτισμένος θεραπευτής. Το Essex Institute of Clinical Hypnotherapy, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους σε κάθε γωνία του κόσμου περιλαμβανομένων την Ιταλία, Ιρλανδία, Μπαχρέιν, Νότια Αφρική, Γερμάνια, Αυστραλία, Κύπρο, Χονγκ Κονγκ, Σουηδία και φυσικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

icon-info Χρόνος που Χρειάζεται.

Το πρόγραμμα είναι  450 ώρες σύνολο όπου οι 150 είναι σε τάξη (ένα σαββατοκύριακο τον μήνα για 10 μήνες για την Κύπρο, 3 εβδομαδιές ενότητες σε διάστημα 8 μηνών για την Ελλάδα) . Επιπρόσθετα θα συμπληρώνετε μια διαφορετική εργασία κάθε μήνα που σταδιακά θα αυξάνει τις ικανότητες σας και την επαγγελματικότητα σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διάβασμα στο σπίτι το οποίο μπορείτε άνετα να το συμπληρώνετε αφιερώνοντας 6-8 ώρες την εβδομάδα.

 icon-info Ημερομηνίες Προγράμματος για το 2018.

ΕΛΛΑΔΑ:  
Ημερομηνίες Προγράμματος για το έτος 2018
1η Ενότητα: 22 έως 28 Ιανουαρίου 2018
2η Ενότητα: 19 έως 25 Μαρτίου 2018
3η Ενότητα: 21 έως 27 Μαΐου 2018
Ελλάδα: Θεοδώρα Παπαντωνάκη   Κιν. +30 6936 527.527
ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζουμε Σεπτέμβριο 2018   ένα σαββατοκύριακο του μήνα για 10 μήνες.
Κύπρο:    Τηλ: 70005750.

icon-info Κόστος: Το κόστος του προγράμματος είναι €2500.00 με δυνατότητα ευκολίας μηνιαίων πληρωμών.  

Χρειάζεται 10% προκαταβολή με την εγγραφή ή αν επιθυμάτε  μπορείτε να πληρώσετε πλήρως.

Προ-Πληρώστε πλήρως με έκπτωση 300 ευρώ.

Εγγραφή: Αιτηση εγράφης  πατήστε εδώ.

Πληρωμή Εγγραφής Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Πληρωμή Εγγραφής Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Κάντε την Πληρωμή Εγγραφής σας.
Price: €250.00

Για ένα πλήρης Prospectus in English

Η Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας σταλεί η φόρμα εγράφης. 
Για Κύπρο:  Χαρά Αντωνίου Σολέα  Τηλ: 70005750.
Για Ελλάδα: Θεοδώρα Παπαντωνάκη   Κιν. +30 6936 527.527

logo

NLP Practitioner, Hypnosis, Life Coaching  & Hypnotherapy training in Cyprus, Europe & M idle East. Εκπαίδευση Υπνοθεραπειας & ΝΓΠ στην Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Μέσ

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Φωτογραφίες& Βίντεο από προηγούμενα Σεμινάρια μας.