Μπορείτε και εσείς να αλλάξετε τη ζωή σας!

 
 

Η Υπέροχη ιστορία ενός ανθρώπου που βρήκε την δύναμη και το κουράγιο να αλλάξει την ζωή του!

Μπορείτε και εσείς να πετύχετε αυτά που θέλετε στην ζωή σας! Φτάνει πια δικαιολογίες και δεν μπορώ. Αρχίστε τώρα και σύντομα θα μπορείτε να απολαμβάνετε τους καρπούς της αλλαγής σας.
Η Συμβουλευτική Ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε ακριβώς αυτό! Σεμινάρια και μαθήματα επίτευξης στόχων, όπως και προσωπικά ραντεβού, προσφέρονται για να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτές τις δυνάμεις μέσα σας.
Παρακαλώ μοιραστείτε! Ποτέ δεν ξέρετε ποιου τη ζωή μπορεί να αλλάξετε!

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτησή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 7000 5750, ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750