Υπνοθεραπεία- NLP Coaching – Ψυχοθεραπεία από το Διαδίκτυο.

 
 

Δυνατότητα Υπνοθεραπείας- Life Coaching – Ψυχοθεραπείας από το Διαδίκτυο.

Στην σημερινή εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογίας οι αποστάσεις έχουν μηδενιστεί, μετά από αίτημα πολλών φίλων από Ελλάδα και Κυπρο δίνουμε την δυνατότητα σε όλους να βοηθηθούν από τον δικό τους χώρο, όπου και αν βρίσκονται.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνεται πιο διεκδικητικοί  στην ζωή σας, να αλλάξετε την ζωή σας και να διώξετε κάθε αρνητικότητα που σας βασανίζει..

Σε τι Μπορείτε να βοηθηθείτε;

NLP- Coaching για επίτευξη στόχων, προσωπικούς, εργασιακούς, αισθηματικούς. Τεχνολογίες και γνώσεις για να αποκτήσετε την ζωή που θέλετε

Υπνοθεραπεία:

Σύμφωνα με βιβλιογραφία από  την  Mayo Clinic USA η Υπνοθεραπεία είναι η καλύτερη μορφή θεραπείας για.

– Διακοπή καπνίσματος.
–  Απαλλαγή από Παχυσαρκία και διατροφικές διαταραχές.
– Απαλλαγή από Φοβίες , κρίσεις πανικού,  ανησυχία, νευρική ένταση.  κ.α.
– Ενδυνάμωση και ενίσχυση του εγώ, αυτοσεβασμού και αυτοεκτίμησης.
–  Επίλυση Πνευματικών  συγκρούσεων, αρνητικής σκέψης.
– Διαχείριση θυμού.
– Αποκατάσταση της ηρεμίας, της ενέργειας, της εσωτερικής ειρήνης  και της ευημερίας..
– Αναταραχές, αϋπνία και εφιάλτες  ύπνου.
– Σεξουαλικές  δυσλειτουργίες
-Φόβος της δημόσιας ομιλίας.
– Τροποποίηση πόνου και έλεγχος  πόνου.
– Δάγκωμα νυχιών, νευρικές  συνήθειες .
– Αλλεργίες και ψυχοσωματικά προβλήματα δερμάτων.
– Κολίτιδα και άλλα χρόνια  προβλήματα  εντέρων.
–  Προ-χειρουργική επέμβαση, οδοντική και βελτίωση τοκετού.
– Βελτίωση μνήμης, εκμάθησης και συγκέντρωσης.
–  Προβλήματα ταυτότητας , προσωπικότητας, συζυγικός    χωρισμός, προσωπικές και δυσκολίες  σχέσεων.

Δέστε τα Συμπληρωματικά Προγράμματα Θεραπείας που προσφέρουμε.

Προγράμματα Θεραπείας…………

Σε ποιους απευθύνεται;
Στον κάθε ένα, όλοι έχουν την ανάγκη, με ότι και να ασχολείστε, σύντροφος, μητέρα, εκπαιδευτικός, στις πωλήσεις, στις δημόσιες σχέσεις, στις διαφημίσεις, στην συμβουλευτική, παντού, όλοι ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθημερινά προβλήματα που μας δυσκολεύουν, όλοι έχουμε παιδικά βιώματα που θέλουμε να απελευθερώσουμε. Τώρα μπορείτε και εσείς να αλλάξετε την ζωή σας

Πως μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στην ζωή σας;
Από τον δικό σας χώρο, αυτό που χρειάζεστε είναι υπολογιστή και μια web camera. Δωρεάν μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα Skype και αφού επικοινωνήσετε μαζί μου θα καθορίσουμε μαζί  το πρώτο ραντεβού που είναι δωρεάν και θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Το πρόγραμμα Υπνοθεραπείας ή Coaching εξ’αποστάσεως δίνει την δυνατότητα να βλέπουμε ο ένας τον άλλο, και η θεραπευτική συνάντηση γίνεται σε πραγματικό χρόνο.

Η συνεδρία μπορεί να γίνεται έιτε από Messenger από Skype, Viber, WhatsApp

Πληρώστε Για Την Συνεδρία Σας. Τρόποι Πληρωμής Πατήστε Εδώ ή

Πληρωμή Για Συνεδρία Υπνοθεραπείας-Συμβουλευτικής NLP Coaching
Πληρωμή Για Συνεδρία Υπνοθεραπείας-Συμβουλευτικής NLP Coaching
Πληρωμή για Συνεδρία εξ αποστάσεως Υπνοθεραπείας - Συμβουλευτικής NLP Coaching. Ανακαλύψτε την δύναμη που έχουν οι τεχνικές και οι μεθοδολογίες που ο Χαράλαμπος Σολέας χρεισιμοποιεί, Αλλάξτε και εσείς την ζωή σας όπως χιλιάδες άλλοι. Χρησιμοποιείστε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε.

Αν δυσκολεύεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email: soleastrainingsolutions@gmail.com  για να σας αποστείλω οδηγίες.

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής,  πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων Υπνοθεραπείας,  NLP- CoachingΨυχοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για  ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα , σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη  και εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α  Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750