Δημιουργήστε μια στάση επιτυχίας.

 
 

Ο μέντορας τις επιτυχίας Jim Rohn έλεγε ότι η σωστή στάση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία και την ευτυχία. Η σωστή στάση είναι επίσης απαραίτητη για να αναλάβει αυτή η μεγάλη δύναμη που έχετε μέσα σας δράση για την απόκτηση του επιθυμητού για σας αποτελέσματος. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να έχετε των έλεγχο της στάσης σας και να ενεργοποιήσετε τις δυνάμεις σας.

«Αν αυτό που κάνεις δεν φέρνει το επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα, κάνε κάτι άλλο»

Χρησιμοποιήστε το παρελθόν σας ως εργαλείο μάθησης. Δεν πρέπει να χτυπάμε τον εαυτό μας μέχρι θανάτου για τα λάθη του παρελθόντος, τις αποτυχίες και τις απώλειες.”Η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχετε σήμερα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε την διαδικασία της αλλαγής.

Υιοθετήστε μια νέα στάση. Μπορεί να είναι το ποιος είμαι, τι είμαι, τι θέλω να κάνω και τι θα κάνω για αυτά που θέλω. Το σήμερα μου θα  είναι ακριβώς όπως το χθες, και το προχθές; Ή θα αλλάξω; Τι χρειάζεται να αλλάξω; Είναι όλα θέμα νοοτροπίας. Αλλάξτε την.

Ανάπτυξη αυτογνωσίας. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για το ποιοι είμαστε, αρχίζουμε να κάνουν καλύτερες επιλογές και αποφάσεις για τον εαυτό, για μας. Καθώς οι επιλογές θα βελτιώνονται, το ίδιο θα γίνει και για τα αποτελέσματά μας, καθώς τα αποτελέσματά μας θα βελτιώνονται, το ίδιο θα γίνει και για την στάση μας.

Παρατηρώ πολύ τακτικά στους ανθρώπους που συμβουλεύω για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ότι έρχονται για συμβουλευτική περιμένοντας από τον σύμβουλο να τους δώσει εκείνος κατεύθυνση και στάση σε αυτά που θέλουν, ως Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης σκοπός μου είναι να βοηθήσω τους πελάτες μου να βρουν μέσα τους όλα εκείνα που χρειάζονται για την επιτυχία τους, αυτό γίνεται πολλές φορές και μόνο σε μια συνάντηση και το άτομο αντιλαμβάνεται ότι ότι χρειαζόταν το είχε ήδη και μόνο αυτή η αλλαγή στάσης είναι πολλές φορές αρκετή για να αρχίσουν να έρχονται τα αποτέλεσμα που θέλετε.

Έχετε μέσα σας ότι χρειάζεστε για να επιτύχετε αυτά που θέλετε, απλώς αλλάξτε την στάση σας.

Χαράλαμπος Σολέας

 

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750