Τα 3 κλειδιά για να βρείτε την διάνοια μέσα σας.

 
 

Είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας, γιατί όταν το κάνετε, θα ανοίξουν νέοι κόσμοι-κυριολεκτικά. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ένα καταπληκτικό μυαλό με μια ικανότητα για μάθηση, που είναι πέρα από την κατανόησή σας. Πρέπει να το πιστέψετε αυτό και να τροφοδοτείτε το μυαλό σας με πολύτιμες πληροφορίες. Και όταν το κάνετε αυτό, θα απελευθερωθεί το δυναμικό του μυαλού σας. Εδώ είναι τα τρία βήματα για να σας βοηθήσουν να βρείτε την διάνοια μέσα σας:

1. Πάρτε τη σωστή γνώση. Αν κάτι δεν είναι αλήθεια, δεν έχει νόημα. Ακούω τους ανθρώπους να λένε, “το διάβασα σε ένα βιβλίο” ή “το διάβασα στο διαδίκτυο. ” Αλλά είναι αλήθεια αυτό που διάβασαν; Επειδή κάποιος λέει ή γράφει κάτι, δεν σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Ως Σύμβουλος Ζωής θέλω να δίνω την σωστή γνώση, όχι μόνο πληροφορίες ή απόψεις. Είναι δουλειά μου να αναζητώ πληροφορίες και γνώσεις και στη συνέχεια, να τις δοκιμάζω και να τις δοκιμάζω στην δική μου ζωή για να δω αν είναι αλήθεια και αν μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ζωή μας, ώστε να μας εξυπηρετούν καλύτερα. Πρέπει να ζυγίζουμε και να μετράμε τι μαθαίνουμε, προκειμένου να αποκτήσουμε τη σωστή γνώση.

2. Γίνετε εμπαθής για τη μάθηση. Αυτό θα χρειαστεί κάποια δουλεία, αλλά ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αρχίσετε να μαθαίνετε για πράγματα που έχουν άμεση επίδραση στη ζωή σας. Όταν μάθετε για μια νέα οικονομική έννοια που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα, θα πάρετε φωτιά. Όταν μπορείτε να μάθετε για έναν τρόπο να επικοινωνείτε που θα σας βοηθά να πωλείτε περισσότερα προϊόντα, θα νιώσετε γεμάτοι ενέργεια. Όταν μάθετε πώς να αλληλεπιδράτε με την οικογένειά σας με έναν υγιή τρόπο, οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν.

3. Πειθαρχήστε τον εαυτό σας στη σκληρή δουλειά της μελέτης. Μέχρι κάποιος να ανακαλύψει ένα τρόπο που να μπορούμε να συνδέουμε το μυαλό μας και να έχουμε άμεση πρόσβαση στη γνώση, είμαστε μόνοι σας, και χρειάζεται δουλειά για να την αποκτήσουμε. Η διαδικασία της μάθησης είναι μεγάλη. Ναι, μπορούμε να την επιταχύνουμε, αλλά εξακολουθεί να είναι μια διαδικασία ανάγνωσης, ακρόασης, επανάληψης, εφαρμογή της γνώσης, βιώνοντας τα αποτελέσματα, αναπροσαρμόζοντας, κ.λπ. Με απλά λόγια, χρειάζεται χρόνος. Αργά αλλά σταθερά, όταν πειθαρχήσετε τον εαυτό σας, θα αποκτήσετε γνώσεις και θα αρχίσετε να μαθαίνετε.

Είναι δυνατόν να μάθετε, δεν έχει σημασία η ηλικία σας. Δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ μεγάλοι. Το μυαλό σας δημιουργήθηκε για να μαθαίνει και έχει τεράστιες δυνατότητες να το κάνει αυτό. Αυτή την εβδομάδα, δεσμευτείτε ότι θα αρχίσετε να ξεκλειδώνετε το δυναμικό του μυαλού σας!

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750