Coaching για Ερωτικές Σχέσεις, Γάμο, Χωρισμό/Διαζύγιο

 
 

Ερωτικές Σχέσεις, Γάμος, Χωρισμός/Διαζύγιο… Θέματα που απασχολούν τον καθένα μας και που το Life Coaching μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα (4-8 ραντεβού) να βοηθήσει να ξεπεράσετε δυσκολίες και να βρείτε λύσεις!

Είτε το ζήτημα είναι ένας προβληματικός γάμος ή μία σχέση, είτε επιθυμείτε να προλάβετε ένα χωρισμό ή ένα διαζύγιο, να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση με τον/την σύντροφο ή αν έχετε πάρει την απόφαση για χωρισμό/διαζύγιο και θέλετε να διαχειριστείτε τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνετε, μπορώ να σας βοηθήσω να βρείτε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας και να αποκτήσετε αυτά που εσείς θέλετε, σε ένα θεραπευτικό περιβάλλον, γεμάτο κατανόηση, ζεστασιά και αποδοχή!

Ως Coach, προσφέρω την εμπειρία, τις γνώσεις και τις τεχνικές για να ξεπεράσετε προβλήματα όπως:

  • Δυσκολία στη δημιουργία σχέσεων
  • Μη ικανοποιητική σεξουαλική ζωή
  • Αισθήματα βαρεμάρας, πλήξης μέσα σε μία σχέση
  • Συχνά συναισθηματικά ξεσπάσματα (θυμός, θλίψη, απογοήτευση κ.α.)
  • Έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης από τον/την σύντροφο
  • Χαμηλά επίπεδα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης
  • Προβλήματα με τα παιδιά
  • Συναισθηματικές καταστάσεις που οδηγούν σε χωρισμό και διαχείριση συναισθημάτων και καταστάσεων μετά το χωρισμό
  • Απαισιοδοξία, ανησυχία, φόβος για το μέλλον

Το Coaching μπορεί να βοηθήσει σε όλα αυτά, δίνοντας εργαλεία, τεχνικές, ενδυνάμωση, αύξηση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, βρίσκοντας μέσα σας όλα εκείνα που είχατε χάσει, βρίσκοντας την εσσωτερική σας γαλήνη και ηρεμία, ανακαλύπτοντας ξανά τον ερωτικό/σεξουαλικό εαυτό σας, βρίσκοντας χαμένα/ξεχασμένα συναισθήματα όπως την αγάπη, την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, το πάθος, την επικοινωνία και την όρεξη για ζωή και δημιουργία!

Επικοινωνήστε μαζί μου και επιτρέψτε στον εαυτό σας να έχει όλα τα πιο πάνω και όχι μόνο!

Παρακαλώ κοινοποιήστε το! Ποτέ δεν ξέρετε ποιου τη ζωή μπορεί να αλλάξετε!
Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτησή σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτικές!


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750

Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ιατρική ή ψυχιατρική/ψυχολογική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν.