Προσωπική Συμβουλευτική (Life Coaching)

 
 

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για την Προσωπική Συμβουλευτική σήμερα. Η μεγαλύτερη ερώτηση που δέχομαι από τους ανθρώπους που επικοινωνούν μαζί μου είναι, αν είναι κατάλληλη για εκείνους ή για το πρόβλημα τους.

Μπορώ να αρχίσω να απαντώ αυτήν την ερώτηση λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να διορθώσει κάτι με τον τρόπο σκέψης που δημιούργησε το πρόβλημα μιας και αρχής, ο τρόπος σκέψης που οδηγεί κάποιον σε ένα πρόβλημα και τον εγκλωβίζει σε αυτό δεν μπορεί και να τον απεγκλωβίσει από αυτό, χρειάζεται ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης, για αυτό και είναι ευκολότερο μερικές φορές να βοηθήσεις άλλους αλλά όχι τον εαυτό σου.

Χρειάζεται ο καθένας από μας να έχουμε τον δικό μας προσωπικό σύμβουλο, ακόμα και αν κάποιος είναι σε επάγγελμα που ως δουλεία του έχει να συμβουλεύει άλλους (ψυχίατρος, ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής, σύμβουλος κ.τ.λ.)

Είναι μια ανάγκη που έχει ο κάθε ένας από μας σε κάποιες περιόδους τις ζωής του να έχει ένα Προσωπικό Σύμβουλο (Life Coach) που θα μας βοηθήσει να αντιληφτούμε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο και θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε εκείνον τον διαφορετικό τρόπο σκέψης που χρειαζόμαστε για να βρούμε λύσεις και να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές.

Ο Χαράλαμπος Σολέας δέχεται πελάτες για Προσωπική Συμβουλευτική για συναισθηματικά, προσωπικά, ψυχοσεξουαλικά προβλήματα, προβλήματα σχέσεων, εργασίας , κακών συνηθειών, εξαρτήσεων κ.α. Επικοινωνήστε μαζί του για να διευθετήσετε το ραντεβού σας και δέστε την ζωή σας να αλλάζει, τηλ. 70005750

Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την ψυχολογική, ιατρική ή ψυχιατρική θεραπεία αλλά να την συμπληρώσουν και να την ενισχύσουν.