Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία

 
 
The Professional Hypnotherapy Practitioner Training Course
 Επαγγελματική Εκπαίδευση Στην Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία
icon-info Για πρώτη φορά δυνατότητα παρακολούθησης εξ΄αποστάσεως με Zoom.

Παράλληλη Εκπαίδευση Δια ζώσης ​​ &​​ Εξ αποστάσεως. Σας δίνουμε τη​​ δυνατότητα να επιλέξετε,​​ αν επιθυμείτε να βρίσκεστε με​​ φυσική παρουσία​​ στην αίθουσα, μαζί με τον εκπαιδευτή ή να συμμετέχετε εξ αποστάσεως​​ και να αλληλοεπιδράτε με την τάξη,​​ σε πραγματικό χρόνο​​ μέσα από την οθόνη σας.

 Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Γνωσιακή Συμβουλευτική Υπνοθεραπεία με Ψυχοθεραπεία είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνάδει με το National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου για σχολές Υπνοθεραπείας. Με την συμπλήρωση της εκπαίδευσης σας έχετε το δικαίωμα εγράφης στο Complementary and Natural Healthcare Council. Επίσημος επαγγελματικός φορέας στον τομέα της Κλινικής Ύπνωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον Σύνδεσμο Διπλωματούχων Υπνοθεραπείας Κύπρου,  πιστοποιημένο σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Αυτή η εγραφή σας κάνει αποδεκτούς από το ιατρικό επάγγελμα και είναι ανοικτή μόνο σε όσους έχουν εκπαιδευτή από ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που δίνει τα εφόδια που ζητά το National Occupation Standards for Hypnotherapy του Η.Β. Τώρα μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε αυτό το πρόγραμμα στην Κύπρο και Ελλάδα.

Με την αποπεράτωση του προγράμματος και την απόκτηση του Επαγγελματικού Διπλώματος σας μπορείτε να αρχίσετε να έχετε ένα σεβαστό εισόδημα προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ως Κλινικός/η  Υπνοθεραπευτής/τρια. Φανταστείτε τον εαυτό σας να μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό γραφείο προσφέροντας Υπνοθεραπεία και βοηθώντας συνανθρώπους σας να αλλάξουν την ζωή τους.

icon-info Περισσότερα για το Πρόγραμμα.

 Το πρόγραμμα αποτελείτε από 13 Ενότητες  που θα σας παρέχουν όλες τις ικανότητες που  χρειάζεστε για να δουλέψετε ως επαγγελματίας Υπνοθεραπευτής/τρια, βοηθώντας τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα, να χάσουν κιλά, να διαχειριστούν το στρες, το άγχος και τους φόβους τους …. και πολλά ακόμα.

 Το πρόγραμμα μας είναι πλήρες σε βαθμό που σας δίνει μια ψηλού επιπέδου πραγματογνωμοσύνη. Οι μαθητές του προγράμματος αναφέρουν ότι πήραν από αυτό το πρόγραμμα μια τέτοια βαθιά γνώση τις «ανθρώπινης κατάστασης» που τους εξέπληξε.

 Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστή να σας παρέχει ψηλού επιπέδου Επαγγελματική Κατάρτιση.

 icon-info Πλήρως Αναγνωρισμένο.

Το δίπλωμα που θα πάρετε από την Soleas Academy είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τους ποιο κάτω συνδέσμους αλλά όχι μόνο:

      cnhc        ngh logo  aphp   

Με την συμπλήρωση των σπουδών σας έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση σε αυτούς τους επαγγελματικούς οργανισμούς καθώς και να γίνετε μέλος του Συνδέσμου Διπλοματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου καθώς και να συνεχίσετε τις σπουδές σας για ολοκλήρωση του προγράμματος Γνωσιακής Συμβουλευτικής Υπνοθεραπείας (Συμβούλου Ψυχικής Υγείας) αναγνωρισμένο από την Συμβουλευτική Εταιρεία Ελλάδος .

Η γνώση όμως δεν σταματά με την αποπεράτωση των σπουδών σας γιατί τελειώνοντας συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην επαγγελματική εμπειρία και γνώση του διευθυντή και των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου.

Επιπρόσθετα όλες οι σημειώσεις του προγράμματος,  βιβλία και έξοδα εξετάσεων περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα επιπρόσθετο να πληρώσετε.

icon-info Τι Περιλαμβάνετε Στο Πρόγραμμα:

  • Περισσότερες από 450 ώρες μαθημάτων
  • Όλα τα αναγκαία βιβλία για το πρόγραμμα
  • Επιπρόσθετα Ηχογραφημένα / Βιντεογραφημένα μαθημάτα
  • Επιπρόσθετες Διαλέξεις και μαθήματα Ψυχολογίας
  • Βιβλία θεραπευτικών κειμένων
  • Πρακτική εξάσκηση
  • Όλα τα έξοδα εξετάσεων
  • Δωρεάν στήριξη από τηλ/ email
  • Δωρεάν Προσωπική Θεραπεία
  • Δωρεάν Ατομική και Ομαδική Εποπτεία
Πλήρης Ενημερωτικό Δελτίο – Πατήστε να διαβάσετε

Όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση σας περιλαμβάνονται και δεν χρειάζεστε οποιαδήποτε προηγούμενη πείρα για να γίνετε ένας/μια πλήρως ικανός/η θεραπευτής/τρια καθώς θεωρούμε ότι δεν γνωρίζετε τίποτα για τον κόσμο τις θεραπείας και σας παίρνουμε από την αρχή (χωρίς αυτό να αποκλείει άτομα που ήδη βρίσκονται στον θεραπευτικό τομέα, γιατρούς, ψυχολόγους, νοσοκόμους, θεραπευτές). Από την στιγμή που μπορείτε να διαβάσετε και έχετε ενδιαφέρων για τους άλλους ανθρώπους  είστε ικανοί να ολοκληρώσετε αυτό το πρόγραμμα και να απολαύσετε το κάθε λεπτό του.

icon-info Πιστοποίηση και Βεβαίωση.

Με την συμπλήρωση του προγράμματος θα πάρετε το Professional Diploma in Hypnotherapy και το δικαίωμα να προχωρήσετε αν το επιθυμήτε στον δεύτερο χρόνο για απόκτηση του Advanced Professional Diploma in Hypnotherapy with Psychotherapy καθώς και την εγκριμένη αίτηση για να εγγραφείτε σε επαγγελματικούς συνδέσμους επίσης θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά ‘DHP’ μετά το όνομα σας (‘DHP’ είναι διεθνές κατηγοριοποίηση για το Δίπλωμα στην Υπνοθεραπεία). Θα μπορείτε επίσης (για όσους το επιθυμούν) να εγγραφείτε στο Complementary and Natural Healthcare Council (CNHC) ώστε  γιατροί και άλλοι επαγγελματίες τις υγείας να μπορούν να αναγνωρίσουν ότι είστε ένας σωστά καταρτισμένος θεραπευτής. Η Soleas Academy of Clinical Hypnotherapy, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους σε Ελλάδα και Κύπρο.

icon-info Χρόνος που Χρειάζεται.

Το πρόγραμμα είναι  450 ώρες σύνολο  (1 ΣΚ τον μήνα για 10 μήνες και 1 απόγευμα τον μήνα) . Επιπρόσθετα θα συμπληρώνετε μια διαφορετική εργασία κάθε μήνα που σταδιακά θα αυξάνει τις ικανότητες σας και την επαγγελματικότητα σας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και διάβασμα στο σπίτι το οποίο μπορείτε άνετα να το συμπληρώνετε αφιερώνοντας μερικές ώρες την εβδομάδα.

 icon-info Ημερομηνίες Προγράμματος  2023 – 2024

Ημερομηνίες Προγράμματος.

Όλο το πρόγραμμα γίνεται με την μέθοδο της μικτής εκπαίδευσης:
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης διεξάγεται σε 10  ενότητες  / Σαββατοκύριακα.

  1. Σεπτέμβριο Εξ αποστάσεως και στην Λευκωσία στην τάξη

Επιπρόσθετες μέρες ενδιάμεσα των μαθημάτων για πρακτική εξάσκηση
Τα μαθήματα που γίνονται στην τάξη η παρουσία δεν είναι υποχρεωτική, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το πρόγραμμα εξ αποστάσεως.

Ωράρια Διεξαγωγής: Τάξη και εξ ‘αποστάσεως:

Ώρες:
Σαββατοκύριακα: 10.00 π.μ. εώς 18.30 μ.μ με διαλείμματα για καφέ και μεσημεριανό φαγητό..

Δίδακτρα:

Ειδική τιμή-έκπτωση έως 20 Αυγούστου 2023: 1.900 ευρώ 

Για εφάπαξ καταβολή των διδάκτρων  ειδική τιμή 1700 ευρώ 

Τρόποι πληρωμής:
Ανά ενότητα
Ανά μήνα
Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική Κάρτα

Περιλαμβάνονται όλα τα εγχειρίδια και βιβλία.

Πλήρης Ενημερωτικό Δελτίο – Πατήστε να διαβάσετε
Εγγραφή:

Πληρωμή Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Πληρωμή Για Επαγγελματική Εκπαίδευση
Κάντε την Πληρωμή σας για συμμέτοχη σε μια από τις επαγγελματικές μας εκπαιδεύσεις NLP, Coaching, Hypnotherapy, Master NLP, Master Coaching, Advance Hypnotherapy ανακαλύψτε έναν καινούργιο κόσμο γνώσεις και πιθανοτήτων στην ζωή σας, εκατοντάδες απόφοιτοι της Soleas Academy έχουν δει την ζωή τους να αλλάζει και να βελτιώνεται, μπορείτε και εσείς τώρα να αποκτήσετε υγεία, λεφτά, αναγνώριση, ανεξαρτησία και ότι άλλο εσείς ονειρεύεστε.
Price: €250.00

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας σταλεί η φόρμα εγράφης. 

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα κατάρτισης, παρακαλούμε όπως γεμίσετε την ποιο κάτω φόρμα εγραφής ή να μας καλέσετε στο 7000 5750 για Κύπρο και +30 6936 527.527 για Ελλάδα . Θα σας εξηγήσουμε την διαδικασία και θα σας βοηθήσουμε να συμπληρώσετε τα έντυπα που απαιτούνται!


logo

NLP Practitioner, Hypnosis, Life Coaching  & Hypnotherapy training in Cyprus, Europe & M idle East. Εκπαίδευση Υπνοθεραπειας & ΝΓΠ στην Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Μέσ

Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Φωτογραφίες& Βίντεο από προηγούμενα Σεμινάρια μας.