EnglishGreek

Soleas Coaching & Mentoring

 
 
Θα σας διδάξω πώς να σκέφτεστε και θα σας καθοδηγήσω ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια προς την επιτυχία σας. Η ζωή είναι πολύ όμορφη, εμείς απλά πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό. Ο ενθουσιασμός είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο συναίσθημα και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να μας ωθήσει να επιτύχετε αυτά που θέλετε στην ζωή σας.
Πάρτε τον έλεγχο της ΖΩΗΣ ΣΑΣ
Αυτό το ταξίδι θα είναι τόσο συναρπαστικό για μένα, όπως θα είναι και για σας, γιατί πραγματικά θέλω να είμαι εκεί για να σας βοηθήσω να αναπτυχτείτε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Έχετε ήδη ότι χρειάζεται για να επιτύχετε και με την καθοδήγησή μου θα ανακαλύψετε το μέγιστο των ικανοτήτων σας και θα βρείτε το κίνητρο για να φτάσετε όσο ποιο ψηλά πάντα επιθυμούσατε.

Ήρθε η ώρα να μην επιτρέπετε στους άλλους ανθρώπους να σας λένε πώς να ζήσετε την ΔΙΚΗ σας ζωή. Ξέρετε τι λέω δεν είναι; Φτάνει ποια, ήρθε η ώρα να πείτε: Αυτή είναι η ζωή μου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ το καλύτερο στον εαυτό σας
Δεν έχει σημασία πόσο επιτυχημένοι είστε, δεν έχει σημασία πόσο πολλά σπουδαία πράγματα συμβαίνουν στη ζωή σας, υπάρχει πάντα κάτι που μπορούμε να βελτιώσουμε σε κάθε κατάσταση. Μπορώ να σας βοηθήσω να το κάνετε αυτό σε κάθε τομέα της ζωής σας, δίνοντάς σας τα εργαλεία που χρειάζεστε.
Πάρτε τον έλεγχο της ΖΩΗ ΣΑΣ
Ας καθορίσουμε τι σας κρατά πίσω και τι θα πρέπει να κάνετε για να κινηθείτε προς τα εμπρός. Λέγεται ότι αν κάνεις αυτό που αγαπάς, δεν θα πρέπει ποτέ να δουλέψεις ούτε για μια μέρα στη ζωή σου. Η αλήθεια πιστεύω είναι ότι όταν αγαπάμε αληθινά αυτό που κάνουμε τότε δίνουμε τα πάντα για αυτό, ότι και να είναι αυτά. Ο λόγος είναι ότι αξίζει τον κόπο στο τέλος, γιατί ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί η απόλυτη ευτυχία είναι όταν ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψαμε για την επίτευξη των επιθυμητών στόχων μας στόχων και ήρθαν τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν φόβο για το άγνωστο να σας σταματήσει, αλλά να αντηχείτε περισσότερο για την παραμονή σας στο γνωστό και την προσπάθεια σας να ξεγελάσετε τον εαυτό σας να δεχτεί ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάνετε κάτι τώρα προς τους επιθυμητούς σας στόχους και επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω σε αυτή τη μετάβαση, από αυτό που είστε στην τελική επιτυχημένη εκδοχή του εαυτού σας. Σας υπόσχομαι ότι αυτό το ταξίδι θα αξίζει γιατί όταν θα κοιτάτε πίσω, θα αναρωτιέστε γιατί δεν ξεκινήσατε αυτό το ταξίδι νωρίτερα.
ΚΑΘΟΡΙΣΜΌΣ ΤΩΝ ΣΤΌΧΩΝ ΣΑΣ

Η σημασία του καθορισμού των στόχων δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί. Γνωρίζετε πραγματικά τι θέλετε και τι είστε πρόθυμοι να περάσετε για να το επιτύχετε; 

Η σημασία του καθορισμού των στόχων δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί. Γνωρίζετε πραγματικά τι θέλετε και τι είστε πρόθυμοι να περάσετε για να το επιτύχετε;
Θα σας βοηθήσω να καθορίσετε σωστά τους στόχους σας; Θέλω να σας εμπνεύσω δείχνοντάς σας ένα νέο τρόπο θεώρησης του κόσμου στον οποίο ζείτε. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου τα πάντα βασίζονται στην στιγμή και πόσο απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή, για να μπορείτε όμως να έχετε σπουδαίες στιγμές γεμάτες χαρά, ευτυχία, επιτυχία στο μέλλον χρειάζεται να καθορίσετε σωστά τους στόχους σας στο σήμερα. Ναι, για να φτάσει κάποιος/α σε μακροπρόθεσμη επιτυχία απαιτεί περισσότερη δουλειά και υπομονή, όμως θα πρέπει να στοχεύουμε ψηλότερα από εκεί που βρισκόμαστε.
Τα πάντα είναι τρομακτικά μέχρι να γίνουν, μετά στη συνέχεια γίνονται κανόνας και συνήθεια. Αυτό που κάποτε ήταν μια καινοτομία και πρωτόγνωρο κάποια στιγμή και μετά γίνεται συνηθισμένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο, αλλά η εμπειρία μου μου επιτρέπει να βρίσκω για τους πελάτες μου τον καλύτερο τρόπο για να υπερπηδήσουν τα εμπόδια και να προχωρήσουν προς την επιτυχία των στόχων τους.

Μην αφήνετε ποτέ αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα για αύριο. Η επιτυχία δεν περιμένει, κάντε το ΤΩΡΑ.

 Επικοινωνήστε μαζί μου τώρα για Δωρεάν 30 λεπτή Ενημερωτικη Συνεδρία .  Επικοινωνία  μέσω SKYPE πατήστε.
Όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου, τηλεφωνικές, ηλεκτρονικές κ.ά. είναι απολύτως εμπιστευτικές
Για πληροφορίες Τηλ. 7000 5750    Από εκτός Κύπρου Τηλ. 0035799609886

Σκεφτείτε όλα αυτά που θέλετε να αλλάξετε στην ζωή σας:
  • Επαγγελματικά.
  • Προσωπικά
  • Οικονομικά
  • Σεξουαλικά
  • Συναισθηματικά
  • Σχέσεων
  • Οικογενειακά
  • Κ.α.
Σε κάθε τομέα της ζωής σας μπορώ να σας βοηθήσω να βρείτε λύσεις και να αποκτήσετε την ζωή που θέλετε.

Ποιος είναι ο Coach σας;  Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης , πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόυ (NLP), Life Coaching και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου και πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Υπνοθεραπεία, Life Coaching και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του.Έχει εκπαιδευτή από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου, μερικοί είναι: Richard Bandler co-developer ofNLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς. 

Για βίντεο από εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά κανάλια και Φωτογραφίες από διαλέξεις και σεμινάρια Πατήστε εδώ.

Soleas with Richard Bandler   Soleas with Pucelik  Soleas with Proctor  Soleas with Terence Watts

Τι θα πάρετε: Χιλιάδες ώρες εμπειρίας με πελάτες από Κύπρο, Ελλάδα και παγκοσμίως, μην περιμένετε άλλο επικοινωνήστε ΤΩΡΑ για το δωρεάν 30 λεπτό ραντεβού που θα αλλάξει την ζωή σας.