EnglishGreek

Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Υπνοθεραπεία | Αθήνα, Ιανουάριος 2018

1 day left
  • Start date:
    01/22/2018, 18:30
  • End date:
    01/28/2018, 22:00
 
 

Τώρα στην Ελλάδα: Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Κλινική Υπνοθεραπεία, με Ψυχοθεραπεία!

Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Υπνοθεραπεία, σε επίπεδο Διπλώματος, είναι ένα πλήρες επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, που συνάδει με το National Core Curriculum του Ηνωμένου Βασιλείου, για σχολές Υπνοθεραπείας.
Έχει γραφεί και επιμεληθεί από τον διευθυντή του Essex Institute of Clinical Hypnotherapy, Terence Watts, και είναι βασισμένο στις χιλιάδες ώρες επιτυχημένης δουλειάς του με Ύπνωση, Υπνοθεραπεία και Υπνοανάλυση.
Με την συμπλήρωση της εκπαίδευσής σας, έχετε το δικαίωμα εγράφης σε όλους τους επαγγελματικούς συνδέσμους και στο Complementary and Natural Health care Council. του Η.Β.
Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Cyprus Hypnosis, NLP & Life Coaching Institute. 

Hypnotherapy Diploma Program in Cyprus     Υπνοθεραπεία και Συμβουλευτικη Στην Κυπρο και Ελλαδα

Αυτή η εγραφή σας κάνει αποδεκτούς από το ιατρικό επάγγελμα και είναι ανοικτή μόνο σε όσους έχουν εκπαιδευτεί από ένα επαγγελματικό πρόγραμμα που δίνει τα εφόδια που ζητά το National Occupation Standards for Hypnotherapy του Η.Β. Τώρα μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε αυτό το πρόγραμμα, στην Ελλάδα!
Τα μαθήματα του προγράμματος γίνονται στην Αθήνα και με την αποπεράτωσή τους μπορείτε να αρχίσετε να έχετε ένα σεβαστό εισόδημα, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ως Κλινικός/η Υπνοθεραπευτής/τρια!
Φανταστείτε τον εαυτό σας να μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας επαγγελματικό γραφείο, προσφέροντας Υπνοθεραπεία και βοηθώντας τους συνανθρώπους σας να αλλάξουν τη ζωή τους!

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν σε 3 εβδομαδιαίες ενότητες. 

Ημερομηνίες Προγράμματος για το έτος 2018
1η Ενότητα: 22 Ιανουαρίου – 28 Ιανουαρίου
2η Ενότητα: 26 Μαρτίου – 1 Απριλίου
3η Ενότητα: 21-27  Μαίου

 Περισσότερα για το Πρόγραμμα. Πατήστε Εδώ.

Η γνώση, όμως, δε σταματά με την αποπεράτωση των σπουδών σας. Γιατί τελειώνοντας, συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην επαγγελματική εμπειρία και γνώση του διευθυντή και των εκπαιδευτών του Ινστιτούτου.
Επιπρόσθετα, όλες οι σημειώσεις του προγράμματος (: CDs, βιβλία και έξοδα εξετάσεων) περιλαμβάνονται στην τιμή του προγράμματος. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε άλλο που θα χρειαστεί να πληρώσετε!

Πιστοποίηση και Βεβαίωση

Με τη συμπλήρωση του προγράμματος, θα πάρετε το Diploma in Hypnotherapy και το δικαίωμα να προχωρήσετε στο δεύτερο χρόνο για απόκτηση του Advanced Diploma in Hypnotherapy with Psychotherapy, καθώς και εγκεκριμένη αίτηση για να εγγραφείτε σε επαγγελματικούς συνδέσμους.
Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχικά ‘DHP’ μετά το όνομα σας (‘DHP’ είναι διεθνές κατηγοριοποίηση για το Δίπλωμα στην Υπνοθεραπεία).
Το Essex Institute of Clinical Hypnotherapy, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους σε κάθε γωνία του κόσμου, περιλαμβανομένων την Ιταλία, Ιρλανδία, Μπαχρέιν, Νότια Αφρική, Γερμάνια, Αυστραλία, Κύπρο, Χονγκ Κονγκ, Σουηδία και φυσικά, το Ηνωμένο Βασίλειο.

 Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής τηλεφωνήστε:

Θεοδώρα Παπαντωνάκη
Better World | Σεμινάρια & Εκδηλώσεις
Tηλ. +30 6936 527 527
Εmail: info@better-world.gr

 Πλήρως Αναγνωρισμένο.

Το Essex Institute είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τους πιο κάτω συνδέσμους και όχι μόνο:

aphp   cnhc ncp logo   ngh logo

Το μοναδικό πρόγραμμα Υπνοθεραπείας στην Ελλάδα σε επίπεδο Διπλώματος και δυνατότητα για συνέχιση σπουδών σε Ανώτερο Δίπλωμα για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα κριτήρια τις Ευρωπαϊκής Ένωσης για Ψυχοθεραπευτές.
Φωτογραφίες& Βίντεο από προηγούμενα Σεμινάρια μας.

Ποιος είναι ο εκπαιδευτής σας;  Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης , πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόυ (NLP), Life Coaching και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου και πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Υπνοθεραπεία, Life Coaching και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του.Έχει εκπαιδευτή από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου, μερικοί είναι: Richard Bandler co-developer ofNLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς. 

Για βίντεο από εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά κανάλια και Φωτογραφίες από διαλέξεις και σεμινάρια Πατήστε εδώ.

Soleas with Richard Bandler   Soleas with Pucelik  Soleas with Proctor  Soleas with Terence Watts