EnglishGreek

Άντρας με Α κεφαλαίο.

Secrets of Seduction Attraction & Success

Απέκτησε Τις Κοινωνικές Δεξιότητες Που Θα Σε Κάνουν Επιτυχημένο Σε Κάθε Τομέα Της Ζωής Σου.

Θα Μάθεις Από Επαγγελματίες Που Δουλειά Τους Είναι Να Σε Διδάξουν Να Έχεις Τα Αποτελέσματα Που Θέλεις Με Τις Γυναίκες.

Τι θα έλεγες να είχες πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να ελκύσεις, να αποπλανήσεις και να κατακτήσης  την γυναίκα των ονείρων σου ….. να ήσουν ένας πραγματικός μαγνήτης γυναικών.

Αυτό που θα κάνουμε για Σένα είναι.

bullet-greenΘα αρχίσουμε με το να ακούσουμε τι εσύ περιμένεις από εμάς, θα σου δείξουμε τόσο θεωρητικά άλλα και πρακτικά πως γίνετε. 

 bullet-greenΕπιδεικνύομαι όλων των ειδών τεχνικές αποπλάνησης σε Σένα, βήμα  βήμα έτσι ώστε να πάρεις μια πλήρη κατανόηση πως είναι στην πραγματική ζωή.

bullet-greenΌταν νιώσεις άνετα και ξέρεις τι θα κάνεις, αφού το είδες με τα μάτια σου, απαντούμε σε όλες τις ερωτήσεις σου σε κάθε λεπτομέρεια μέχρι να καταλάβεις πλήρως.

bullet-greenΑκριβώς μπροστά σου, σε πραγματικό χρόνο με πραγματικές γυναίκες, καθώς βάζεις σε εφαρμογή όσα μαθαίνεις, συνεχίζουμε να σε διδάσκουμε, να σε μαθαίνουμε και να σε βοηθάμε να αφομοιώσης όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρεις.

Σου δίνουμε ΟΛΑ όσα χρειάζεσαι περιλαμβανομένων:

sexygirlbullet-greenΚείμενα, θέματα συζήτησης και κάθε άλλο πράγμα που χρησιμοποιούμαι για να έχεις μεγάλη επιτυχία στην ζωή σου. Ζωντανά παραδείγματα που θα σου δώσουν την δομή ώστε να είσαι σε θέση να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

bullet-greenΖωντανές επιδείξεις των ποιο επιτυχημένων συμπεριφορών, τον σωστό τρόπο να χρησιμοποιείς την γλώσσα του σώματος, την γλώσσα, το χιούμορ και την σεξουαλικότητα έτσι ώστε όταν βλέπεις μια γυναίκα να γνωρίζεις ακριβώς τι να κάνεις.

Greek pua training 2

bullet-green Διάφορα σενάρια που μπορεί να προκύψουν αναλύονται ώστε όταν γνωρίζεις μια γυναίκα να είσαι πλήρως προετοιμασμένος και το παιχνίδι να γίνεται αυτόματα.

bullet-greenΜια βάθια κατανόηση του τι σημαίνει να είσαι Άντρας με Α κεφαλαίο, ένας φυσικός και αυθεντικός άντρας. Αυτό είναι σημαντικό ώστε να είσαι και να λειτουργείς ως ο εαυτός σου και όχι ψεύτικα.

bullet-greenΜια βάθια κατανόηση και ενδυνάμωση του εσωτερικού σου εαυτού που θα μπορείς να αξιοποιείς παντού. Μια σοφία και πραγματική αλλαγή του εσωτερικού κόσμου και των σκέψεων ώστε να μπορείς να βγεις έξω και να κατακτήσεις γυναίκες σε καθημερινές καταστάσεις.

Γρήγορα θα βρούμε τα λάθη που έκανες και επεμβαίνουν στο να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς στην κατάκτηση. Απλός αφαιρώντας αυτά τα εμπόδια θα αποκτήσεις και θα έχεις μεγάλα οφέλη πολύ γρήγορα.

Μετά θα βγεις έξω θα συναντήσεις γυναίκες, θα πάρεις αριθμούς τηλεφώνων και θα κάνεις όλα εκείνα που τόσο πολύ θέλεις να έχεις.

Greek Pua Training  Greek Pua Training  Greek Pua Training Greek Pua Training Greek Pua Training

Ανακαλύπτοντας Ολα Αυτά Θα Γίνει Μια Τεράστια Αλλαγή Στην Ζωή Σου.

Όταν θα μάθεις ότι το να είσαι καλός με τις γυναίκες είναι κάτι που μαθαίνεται, ότι υπάρχουν γνώσεις και ανθρώποι που μπορούν να στο διδάξουν, αυτό σου δημιουργεί ένα ενθουσιασμό.

 ¨Όλα Μαθαίνονται.¨ ¨Είναι δεξιότητες.¨ ¨Μπορείς να βελτιώσεις αυτήν την ικανότητα σου όπως και κάθε άλλη.¨

Διαβάζοντας τα αυτά δεν φεύγει ένα βάρος από πάνω σου;

bullet-greenΣυνειδητοποιείς ότι δεν χρειάζεται πλέον να παρακαλείς ή να τρέχεις από πίσω μια γυναίκα για να έχεις την προσοχή της; Ακόμα ποιο σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιείς ότι έχεις την επιλογή να βελτιώσεις αυτήν την πλευρά της ζωής σου και ότι μπορείς να μάθεις να είσαι καλός με τις γυναίκες απλός όπως έμαθες να είσαι καλός σε ότι άλλο κάνεις.

bullet-greenΣυνειδητοποιείς ότι πολλές πιθανότητες θα ανοίξουν μπροστά σου, θα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και θα έχεις μια αίσθηση ανωτερότητας προς τους άλλους άντρες γνωρίζοντας αυτά τα πράγματα που θα σε διδάξουμε;

Θα μπορείς να πας οπουδήποτε και πιθανών να έχεις μια συνειδητή γνώση του τι γίνεται μεταξύ ανδρών και γυναικών από όλους τους άλλους άντρες εκεί.

Σε Βάζουμε Στον Σωστό Δρόμο Και Σου Δίνουμε Μια Θριαμβευτική Είσοδο Στο Παιχνίδι Της Αποπλάνησης.

Και όλα αυτά δεν θα σου στοιχήσουν μια περιούσια. Απλός σκέψου πόσα είσαι διαθετημένος να πληρώσεις για να έχεις αυτές τις ικανότητες για όλη σου την ζωή, χιλιάδες ίσως, δεν είναι; Αν όμως σου έλεγα ότι μπορείς να έχεις όλες αυτές τις ικανότητες και πολλές άλλες ακόμα που θα αλλάξουν την ζωή σου με μόνο 290 ευρώ (4 προσωπικά ραντεβού με τον Χαράλαμπο Σολέα) δεν θα το σκεφτόσουν δεύτερη φορά,  τηλεφώνησε τώρα για να αρχήσουμε.

Κάνε το ΤΩΡΑ. Τηλ. 70005750

Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης.
Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης.
Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης Σε Σεμινάριο ή Μαθήματα.
Price: €60.00
Το Πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε Άντρες και στόχο έχει να διδάξει δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες που θα σε οδηγήσουν σε αυτό που κάθε άντρας θέλει και ποθεί.
Τηλεφώνησε τώρα ώστε να έχεις όλα αυτά τα ωφελήματα που τόσο ποθείς και θέλεις.
4 Προσωπικά ραντεβού γνώσεων και πρακτικής με μόνο 290 ευρώ. Τα μαθήματα παραδίδονται και από Skype.
 Κράτησε την θέση σου ΤΩΡΑ. Τηλ. 70005750

Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης.
Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης.
Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης Σε Σεμινάριο ή Μαθήματα.
Price: €60.00