EnglishGreek

Reiki Practitioner Program

“Πίστευα Ότι Ποτέ Δεν Θα Μάθω Reiki Αλλά Έγινα Ένας Δυνατός  Reiki Master Χρησιμοποιώντας Μια Απλή Αποδεδειγμένη Τεχνική, Γιατί Να Περάσετε Χρόνια «Προσπαθώντας» Μπορείτε Να Το Κάνετε Και Εσείς! Να Πως Να Το Κάνετε…”

reiki

Σύντομα, θα ανακαλύψετε την ΔΥΝΑΜΗ να Θεραπεύετε την οικογένεια, τους φίλους (και τον εαυτό σας) απλώς ακλουθώντας αυτό το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εκμάθησης  Reiki .

— Χαρά Αντωνίου Σολέα

Αγαπητέ Μελλοντικέ Reiki Practitioner,

Επέτρεψε μου να αρχίσω ρωτώντας αυτήν την απλή  ερώτηση …mikaousui       

Πόσο καιρό έχεις το όνειρο να γίνεις ένας/μία ικανότατος/η θεραπευτής/τρια με την Ικανότητα  να Θεραπεύεις τον Εαυτό σου και Άλλους;

Λοιπόν, αν είσαι όπως οι ποιο πολλοί άνθρωποι με το ίδιο όνειρο, το ποιο πιθανών είναι να απαντήσετε με το να πείτε ότι πάντα ονειρευόσασταν να μάθετε την τέχνη του Reiki.               Mikao Usui – Δημιουργός του Reiki

Αλλά, υπάρχουν μόνο δυο πράγματα που σας εμποδίζουν .. Χρόνος Και Λεφτά!

Κοιτάξτε παντού, θα βρείτε πολλούς τρόπους να μάθετε Reiki, ανάμεσα σε αυτούς Μαθήματα Σε Κάποια Σχολή ή Δάσκαλο… Αυτά όμως έχουν κάτι κοινό, στοιχίζουν πολλά λεφτά … και χρειάζονται χρόνια εκπαίδευσης για να πάρετε Πιστοποιητικό.

“Το να Μάθετε Reiki είναι Πολυέξοδο και Χρονοβόρο …..

Η Μήπως Δεν Είναι;

Μέχρι Τώρα Για Να Μάθεις Reiki, Χρειάζοταν Να:

 • Παρακολουθήσεις Reiki Μαθήματα και να Συντονιστείς στο Reiki από ένα Πιστοποιημένο Δάσκαλο Reiki Master
 • Παρακολουθήσεις Τάξεις Reiki που περιλαμβάνουν πολλές συνεδρίες πριν να  προχωρήσεις στο επόμενο Βαθμό Reiki.
 • Περάσουν το Λιγότερο 2 Χρόνια για να Γίνεις ένας Reiki Practitioner.

Η Αλήθεια είναι ότι κάποιοι  θέλουν να πιστέψεις τα ποιο πάνω επειδή:

“Οσο Ποιο Πολύ Χρόνο Χρειάζεσε Για Να «Μάθεις Reiki» Τόσο Ποιο

Πολλά Λεφτά Εκείνοι Παίρνουν Από Σένα !”

Αλλά πριν να σου πω πως το ανακάλυψα αυτό, επίτρεψε μου να σου πω λίγα για μένα …

Το όνομα μου είναι Χαρά και περίπου πριν 15 χρόνια, υπέφερα από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού, χωρίς ιδιαίτερους λόγους. Επισκέφτηκα δεκάδες γιατρούς. Αυτοί απλώς έκαναν την διάγνωση επιβεβαίωναν την διάγνωση αλλά δεν έκαναν τίποτα εκτός να μου συνυπογράφουν φάρμακα και αλλά φάρμακα.
Καμία από τις συνταγές δεν σταμάτησε τον πόνο μου.
Μια μέρα ο άντρας μου μου είπε ότι ένας Πρακτικός του Reiki  θα επισκεφτεί ένα φιλικό σπίτι. εκείνο τον καιρό δεν γνώριζα τι ήταν το  Reiki δεν με ενδιέφερε.

Αλλά, αν και ήμουν πολύ σκεπτικίστρια, ο άντρας μου μου είπε να το δοκιμάσω. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν απλώς χάσιμο χρόνου, αλλά δεν ήθελα να αρχίσω μια φιλονικία, έτσι πήγαμε να δούμε αυτόν τον Πρακτικό Reiki. Πήγαμε στο μέρος που ο Πρακτικός του Reiki έκανε διάλεξη. στην αρχή δεν εντυπωσιάστηκα. Έμοιαζε ως ένας συνηθισμένος ηλικιωμένος άνθρωπος. εντούτοις ο άντρας μου με «Δήλωσε Εθελόντρια» για την επίδειξη.

Τότε, κάτι συνέβη!

Μόλις με άγγιξε, ένιωσα κάποια ενέργεια να βγαίνει μέσα από τα χεριά του.
Η ένταση του Άγχους και η κατάθλιψη έφυγε από το σώμα μου, έπαθα σιόκ …
Αυτό ήταν; Όλα αυτά που υπέφερα για τόσο καιρό ήταν σαν να έφυγαν μακριά.

Επιτελους, είχα απελευθερωθεί… ήμουν γαλήνια….. Αυτή είναι μια στιγμή που Ποτέ δεν θα Ξεχάσω.»

Μετά από αυτό το γεγονός άλλαξε η ζωή μου, ήθελα να μάθω περισσότερα για το  Reiki και τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
Δεν περίμενα για πολύ, την επόμενη κιόλας μέρα έκλεισα για μαθήματα  Reiki.
Δεν ήταν φτηνά, αλλά αυτό που ένιωθα ήταν απερίγραπτο και το να είμαι ικανός να προσφέρω κάτι σαν αυτό ήταν ανεκτίμητο.
Η πρώτη μέρα στα μαθήματα Reiki ήταν πολύ συναρπαστική και ο Δάσκαλος  Reiki μας είπε:

 • Το Reiki δεν μαθαίνετε με τον συνηθισμένο τρόπο, αλλά μεταφέρετε από ένα  Reiki Δάσκαλο στον μαθητή του αφού παρακολουθήσει μαθήματα σε αυτόν.
 • Η χρήση του Reiki δεν εξαρτάτε από την νοητική ή πνευματική ικανότητα κάποιου και γι’αύτο είναι διαθέσιμο στον κάθε ένα.
Πέρασαν μήνες και έλαβα τον συντονισμό στον πρώτο βαθμό από τον Δάσκαλο του Reiki

Με αυτούς τους Συντονισμούς Υποτίθεται θα ήμουν ικανή «Να θεραπεύω τον εαυτό μού και Άλλους».
 Δυστυχώς, φαινόταν ότι δεν δούλευε.
 Μίλησα στον Δάσκαλο μου για αυτό και μου είπε ότι μερικές φορές κάποιος χρειάζεται να κάνει και τον Δεύτερο Βαθμό του  Reiki για να δει κάποια διαφορά επειδή οι ποιο προχωρημένοι Συντονισμοί χρησιμοποιούνται για να «Ενδυναμώσουν την χρήση Των Συμβόλων Που Δόθηκαν Πριν»

Έτσι, συνέχισα τα μαθήματα. Δυο χρόνια μετά ήμουν «έτοιμη» επιτέλους και μου δόθηκαν οι «Συντονισμοί στον Δεύτερο Βαθμό του Reiki»

«Αλλά υπήρχε Ένα Πρόβλημα, όποτε προσπαθούσα να δώσω  Reiki στον Εαυτό μου ή σε Άλλους – αποτύγχανα φρικτά»

Τίποτα δεν γινόταν και οι άνθρωποι πίστευαν ότι απλώς έπαιζα μαζί τους – και το  Reiki   ήταν απλώς ένας τρόπος για να τους κλέψω τα λεφτά. Μίλησα στον Δάσκαλο μου και μου είπε ότι κάποιες φορές κάποιος χρειάζεται να προχωρήσει στον «Τρίτο Βαθμό του Reiki για να δει κάποια διαφορά».

Τι; Μου είπε τα ίδια ακριβώς πριν δυο χρόνια όταν «Ο Συντονισμός στον Πρώτο Βαθμό του Reiki» δεν δούλεψε! Αυτό μου άνοιξε τα μάτια και ήρθα στα λογικά μου. Ήταν όλα πλέον ξεκάθαρα.

Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι το «Reiki Υπάρχει και Δουλεύει» – Ήμουν η ζωντανή απόδειξη σε αυτό.

Reiki Practitioner Program:Το πρόγραμμα που θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να γίνετε θεραπευτής/τρια Reiki
Reiki Practitioner Online Program. Σύντομα, θα ανακαλύψετε την ΔΥΝΑΜΗ να Θεραπεύετε την οικογένεια, τους φίλους (και τον εαυτό σας) απλώς ακλουθώντας αυτό το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εκμάθησης Reiki. Πατήσε, Πρόσθεσε στην κάρτα σου και αποκτήστε το.
Price: €69.00

Η ανησυχία μου όμως ήταν εκεί, μήπως ο τρόπος που δίδασκε το  Reiki  ήταν απλώς ένας τρόπος για να παίρνουν τα λεφτά των ανθρώπων; Έτσι και αλλιώς όταν άρχισα μιας και αρχής αυτό που μου λέχτηκε ήταν:

¨Το Reiki δεν μαθαίνετε με τον συνηθισμένο τρόπο, αλλά μεταφέρετε από ένα  Reiki Δάσκαλο στον μαθητή του αφού παρακολουθήσει μαθήματα σε αυτόν.¨

Έκανα κάποια έρευνα και έμαθα 2 σημαντικούς παράγοντες για την προέλευση του Reiki

 " Το Reiki δημιουργήθηκε από τον  Mikao Usui το 1922 καθώς έκανε το  Isyu Guo, μια νηστεία 21 ημερών που κάνουν οι Βουδιστές κατά την διάρκεια τις εκπαίδευσης τους στο Όρος KuranaΑπό την επιγραφή στην Επιτάφια Πλάκα του.

"Μετά τον θάνατο του Mikao Usui  η  Τ. Ushida ανάλαβε. Αυτή ως αμερικανίδα πολίτης κάτοικος Χαβάης ένιωθε ότι οι δυτικοί για να καταλάβουν και να σεβαστούν το Reiki χρειαζόταν να πληρώνουν ώστε να έχει τον σεβασμό που του αξίζει. Αποφάσισε ότι  $10,000 ήταν ένα σεβαστό ποσό για να επιβάλει τον σεβασμό που χρειαζόταν για να γίνει κάποιος Reiki Master. Επίσης καθόρισε το κόστος για τον Πρώτο Βαθμό στα $175 και για τον δεύτερο βαθμό στα $500" Ιστορία του Reiki

Ήταν ξεκάθαρο. Το Reiki "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ" από τον Mikao Usui - και δεν πέρασε σε αυτόν! Η Διαδικασία πληρωμής για να διδαχτεί κάποιος Reiki δημιουργήθηκε αρχικά έτσι ώστε οι άνθρωποι να εκτιμήσουν το Reiki

Αλλά, τι είπε ο ίδιος ο ιδρυτής του Reiki Mikao Usui;

" Δουλέψτε μέσα στην καρδιά σας και κάντε πράγματα από το σιωπηλό κομμάτι μέσα σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να έχει πρόσβαση στο Reiki γιατί αρχίζει μέσα μας. Επιτάφια Πλάκα Mikao Usui  

Η Αλήθεια Είναι Αυτή: Είστε Ήδη Ένας Reiki Practitioner,

Μέχρι την στιγμή να μάθω αυτό, ξόδεψα αμέτρητες ώρες ερευνώντας για το Reiki, εξασκώντας και κάνοντας διαλογισμό. στόχος μου ήταν να μάθω Reiki με τον ίδιο τρόπο που ο ίδιος ο Mikao Usui έμαθε. Και κατάφερα ακριβώς αυτό.

Και αυτό ήταν πριν 15 χρόνια. Από εκείνη την μέρα αφιέρωσα την ζωή να διδάσκω άλλους το ισχυρό θαύμα του   Reiki χρησιμοποιώντας απλές  τεχνικές- χωρίς την ανάγκη κάποιος να καθίσει αμέτρητες ώρες σε οποιαδήποτε τάξη  Reiki αν δεν έχει το χρόνο και τα λεφτά.

"Πως ένα Επαναστατικό Σύστημα Μπορεί να Σας Μετατρέψει Σε Θεραπευτή Reiki"

Τώρα έχω δημιουργήσει ένα Πρόγραμμα  Reiki που θα σας δείξει ακριβώς πως θα γίνετε ένας  Reiki Practitioner απλώς σε λίγες μέρες.

Έχω διδάξει εκατοντάδες ανθρώπους τόσο καλά όπως έχω βοηθήσει ανθρώπους να ξεπεράσουν αριθμό προβλημάτων υγείας.

Θα σας διδάξω.........

 • Τον ποιο αποτελεσματικό τρόπο να ενώσετε το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.
 • Την ικανότητα να επιτρέπετε το σώμα να θεραπεύει τον εαυτό του.
 • Μια βελτιωμένη εξισορρόπηση των οργάνων του σώματος, καθώς το σύστημα εναρμονίζετε φυσικά.
 • Να ελαττώνετε το μπλοκάρισμα τις ροής της ενέργειας και να ανατροφοδοτείτε την υπάρχουσα ενέργεια σε ολόκληρο το σώμα σας.
 • Τρόπους να αναπτύξετε την πνευματική σας ανάπτυξη και απελευθέρωση από τα συναισθήματα σας.
 • Να κοιμάστε καλύτερα και να ξυπνάτε γεμάτοι ενέργεια.
 • Βήματα που συνεισφέρουν προς την μείωση της πίεσης και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Ανακούφιση από το Στρες και τον Πόνο.
 • Πως να αντιμάχεστε το άγχος και την κατάθλιψη.
 • Να καταπιάνεστε με χρόνια προβλήματα όπως το, άσθμα, το έκζεμα, πονοκεφάλους κ.τ.λ.
 • Το μυστικό για να ελαχιστοποιήσετε τις παρενέργειες μετά από μια εγχείρηση ή χημειοθεραπεία.
 • … Και πολύ περισσότερα!

Το καλύτερο είναι ότι έχω βάλει όλα όσα ξέρω σε ένα εύκολο στην χρήση του σύστημα και το ονόμασα Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner. Με το σύστημα μου θα σας καθοδηγήσω μέσα από την διαδικασία να μάθετε να θεραπεύετε τον εαυτό σας (και άλλους) με την δύναμη του  Reiki.

Ακόμα ποιο σημαντικό είναι ότι το σύστημα μου είναι μοναδικό από άλλα προγράμματα και αναπτύσσετε γύρω από  την αρχή πως ο κάθε ένας μπορεί να μάθει Reiki, με την χρήση ενός εξ' αποστάσεως συντονισμού.

Θα μάθετε πως να χρησιμοποιείτε τις θετικές ενέργειες του Reiki που είναι Ήδη Μέσα Σας - Για να Θεραπεύετε τον Εαυτό σας και Άλλους.

Και όλη η μετάβαση για να έχετε τις ικανότητες ενός Reiki Practitioner δεν είναι περισσότερες από μερικές εβδομάδες για να τις τελειοποιήσετε. Απλώς σκεφτείτε ... , θα ανακαλύψετε μια προσωπική και πνευματική ανάπτυξη άγνωστη σε πολλούς.

Reiki Practitioner Program:Το πρόγραμμα που θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να γίνετε θεραπευτής/τρια Reiki
Reiki Practitioner Online Program. Σύντομα, θα ανακαλύψετε την ΔΥΝΑΜΗ να Θεραπεύετε την οικογένεια, τους φίλους (και τον εαυτό σας) απλώς ακλουθώντας αυτό το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εκμάθησης Reiki. Πατήσε, Πρόσθεσε στην κάρτα σου και αποκτήστε το.
Price: €69.00

Το "Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner" Περιλαμβάνει:

Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner. reiki

Το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner θα σας καθοδηγήσει βήμα - βήμα στην διαδικασία να μάθετε πως να χρησιμοποιήσετε την Δύναμη του Reiki για να Θεραπεύετε των Εαυτό Σας και Άλλους. Είναι πολύ εύκολο να μάθη κάποιος Reiki με την σωστή τεχνική και οποιοσδήποτε μπορεί να το εξασκήσει απλώς με λίγη προσπάθεια.

Δεν χρειάζεται να καθίσετε σε χρονοβόρες και πολυέξοδες τάξεις επειδή το σύστημα μου θα σας διδάξει τα πάντα, από τις ποιο απλές τεχνικές μέχρι τις προχωρημένες - όλες θα τις μάθετε από την άνεση του σπιτιού σας . Το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner περιλαμβάνει σε ηλεκτρονική μορφή:

 • REIKI Level 1 – Ο Πρώτος Βαθμός  (Reiki Self Healing)
 • REIKI Level 2 –  Δεύτερος Βαθμός (Advanced Reiki)
 • REIKI Level 3– Τρίτος Βαθμός (Reiki Practitioner)                                mastercertificate
 • 3 Πιστοποιητικά: Θα Πάρετε 3 Πιστοποιητικά Παρακολούθησης.
 1. Πιστοποιητικό Reiki Level 1
 2. Πιστοποιητικό Reiki Level 2
 3. Πιστοποιητικό Reiki Practitioner

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner και θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά. Τότε μπορείτε να τα τυπώσετε, να τα κορνιζάρετε και να τα βάλετε στον τοίχο σας ή στην ιστοσελίδα σας.

 • 2 Καθοδηγούμενους Οραματισμούς.

2 Οραματισμούς  mp3 που θα μπορείτε να ακούτε όποια στιγμή θέλετε για χαλάρωση και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

 1. Ο καθοδηγούμενος οραματισμός τις Ενεργειακής Αναπνοής θα σας καθοδηγήσει στον σωστό τρόπο αναπνοής και ενίσχυσης του σώματος μέσα από βαθιές αναπνοές.
 2. Ο καθοδηγούμενος οραματισμός του Φωτός θα σας καθοδηγήσει στις θεραπευτικές ιδιότητες του φωτός επιτρέποντας κάθε κύτταρο του σώματος να αναζωογονηθεί και να επουλωθεί.
 • 90 Λεπτά Αυθεντική Μουσική Reiki
Πάνω από 90 λεπτά Αυθεντική Μουσική Reiki  σε μορφή mp3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον διαλογισμό, στην θεραπεία ή απλώς για να χαλαρώσετε.

Η Μουσική Reiki είναι πάντα πολύ απαλή και χαλαρωτική. Δεν περιλαμβάνει έντονους ήχους, ώστε να επιτρέπει την απόλυτη γαλήνη και ηρεμία.

 • Συνεχής Διαδικτυακή Υποστήριξη                                          support
Συνεχής υποστήριξη με Ηλεκτρονικά Μηνύματα από τον Χαράλαμπο Σολέα,  Συγγραφέα του Θεραπευτικού Συστήματος Usui Reiki Practitioner.
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνηση απλώς στείλτε ένα email στην προσωπική μου διεύθυνση και θα επικοινωνήσω στον ελάχιστο χρόνο.
Θα είμαι πάντα εκεί όποτε και όταν με χρειαστείτε.
Reiki Practitioner Program:Το πρόγραμμα που θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να γίνετε θεραπευτής/τρια Reiki
Reiki Practitioner Online Program. Σύντομα, θα ανακαλύψετε την ΔΥΝΑΜΗ να Θεραπεύετε την οικογένεια, τους φίλους (και τον εαυτό σας) απλώς ακλουθώντας αυτό το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εκμάθησης Reiki. Πατήσε, Πρόσθεσε στην κάρτα σου και αποκτήστε το.
Price: €69.00

Μερικές Μαρτυρίες Τι είπαν οι άλλοι για το "Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Master":

"Αυτό είναι κατά πολύ το καλύτερο πρόγραμμα που έχω κάνει ποτέ. Κατά την διάρκεια του συντονισμού ένιωσα ότι μπορούσα να δω μέσα από τα μάτια του μυαλού μου, σαν να είχα φτερά από καθαρή ενέργεια. σε ευχαριστώ τόσο πολύ που δημιούργησες αυτό το εύκολο αλλά τόσο δυνατό πρόγραμμα."        Κωνσταντίνος, Αθήνα

 "Απλώς θέλω να ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι που βρήκα το σύστημα σας. Είχα προηγουμένως παρακαθίσει σε τάξη Reiki και έμεινα κατενθουσιασμένη που βρήκα τα ίδια και περισσότερα στο δικό σας σύστημα. Η Δασκάλα μου δεν μου επέτρεπε να γίνω Master αν δεν πλήρωνα 750 ευρώ, τώρα ξέρω, σας ευχαριστώ από τα βάθη τις ψυχής μου. Η ενέργεια του Reiki να σας δίνει υγεία."  Κατερίνα, Έδεσσα

"Το πρόγραμμα σας μου έδωσε τους συντονισμούς και την διαφώτιση που γύρευα ΓΡΗΓΟΡΑ. Σας ευχαριστώ που δημιουργήσατε ένα σύστημα που δεν είναι μόνο εύκολο να το παρακολουθήσεις αλλά και αποτελεσματικό. Το έχω συστήσει ξανά και ξανά σε φίλους και γνωστούς μου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι και αυτοί τόσο ικανοποιημένοι όσο και εγώ"  Γιώργος, Κύπρος

"Κατά την γνώμη μου το Reiki  είναι η υπέρτατη θεραπευτική δύναμη. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια και με βοηθήσατε να είμαι ικανή να διαχειρίζομαι την ενέργεια που χρειάζομαι στην ζωή μου. Συστήνω ανεπιφύλακτα το σύστημα σας σε οποιονδήποτε που χρειάζεται να έχει τον έλεγχο τις ζωής του."  Μελίσσα, Κρήτη

"Ξεκίνησα το σύστημα σας για να απαλλαγώ από ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα, στην αρχή χωρίς πολλές ελπίδες μια και είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μετά τον πρώτο βαθμό ήξερα ότι δεν μπορούσα να σταματήσω εκεί, ήμουν πολύ τυχερή που βρήκα το σύστημα σας. Πήρα ακριβώς αυτό που ήθελα χωρίς να ξοδέψω όλα αυτά τα λεφτά που μου ζητούσαν. Πραγματικά έχετε αλλάξει την ζωή μου, σας ευχαριστώ. Μαρία, Κύπρος.

* Οι μαρτυρίες δημοσιεύονται με την έγκριση των πελατών.

Και αυτές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ανθρώπων που έχουν ακολουθήσει επιτυχώς το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner.Τώρα, δεν θα θέλατε να είχατε την ικανότητα να δημιουργήσετε μια τόσο θετική επίδραση στους άλλους (και στον εαυτό σας) όπως αυτοί οι άνθρωποι?

Λοιπόν, πρέπει να το μάθετε  ... το να ξεκινήσετε είναι πανεύκολο. Επιτέλους είστε ικανοί να δεχτείτε την εκπαίδευση ενός πραγματικού Reiki Master/Δάσκαλου αμέσως.

Σύντομα θα ξέρετε ακριβώς πως θα βελτιώσετε την υγεία των φίλων, τις οικογένειας, των αγαπημένων σας. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι η προθυμία σας να ακολουθήσετε βήμα βήμα τον οδηγό που θα σας δοθεί και να εξασκήσετε τις ασκήσεις που περιέχονται.

"Η Ευκαιρία Σας Να Γίνετε Ένας Reiki Practitioner ........ Χωρίς Υπερβολικό Κόστος"

Τώρα σίγουρα αναρωτιέστε ... " Πόσο Στοιχίζει;" Γνωρίζοντας τις προηγούμενες σας εμπειρίες με άλλα πανάκριβα προγράμματα και δασκάλους, καταλαβαίνω την ανησυχία σας. Αλλά απλώς για να διερωτηθούμε, πόσο θα πληρώνατε για ένα προϊόν όπως είναι το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner γνωρίζοντας ότι μπορείτε να πάρετε τις γνώσεις και την πιστοποίηση σε μόνο μερικές μέρες από την άνεση του σπιτιού σας;

Το ποιο πιθανό είναι να σκέπτεστε .... €1,000; €2,000; €3,000;

Συγχαρητήρια. Σκεφτήκατε σωστά. Οι τιμές που μαντέψατε πολύ σωστά θα μπορούσαν να είναι ο μέσος Όρος για ένα πρόγραμμα όπως το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner χωρίς να υπολογίζουμε τα έξοδα διακίνησης σας.

Γιατί να συνεχίζετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας για χρόνια ... και χρόνια ... Και να μην επενδύσετε στο Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner στην πολύ χαμηλή τιμή Μόνο €69!!

Ναι, διαβάσατε σωστά. Πρέπει να ξέρετε ότι ο μοναδικός λόγος που έχω χαμηλώσει την τιμή είναι για να διαδώσω  το Reiki χωρίς να ξοδέψει κάποιος μια περιουσία για να αποκτήσει τις ικανότητες που χρειάζεται για να βελτιώσει την ζωή του και των γύρο του σε σύντομο διάστημα.

Πρέπει όμως να βιαστείτε, επειδή η ειδική αυτή τιμή είναι  διαθέσιμη Μόνο για τους επόμενους   που  θα εγγραφούν στο πρόγραμμα τώρα.. Επιπρόσθετα θα πάρετε μια 100% Βεβαίωση.

"Βεβαίωση Επιστροφής 30 Ημερών- 100% Των Χρημάτων - guarantee Το Πρόγραμμα Μου ΘΑ Δουλέψει Για Σας - Η Δεν Πληρώνετε". Είναι τόσο βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσει απόλυτα που σας παρέχουμε την “Εγγύηση Απολύτου Ικανοποιήσεως”  με την οποία έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 30 ημερών και θα σας επιστρέψουμε ακέραια την αξία του προγράμματος.

"Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Δωρεάν Αυτά Τα Βιβλία"
Όταν δείτε πόσο Εύκολο  είναι να μάθετε Reiki με το  Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Master θα θέλετε να βελτιώσετε την ζωή σας και σε άλλους τομείς.

ΔΩΡΕΑΝ50waystowinlife

Το Βιβλίο "Κέρδισε την Ζωή σου σε 50 Μέρες."

Πως να μην Ονειρεύεσαι στην Ζωή και να ζήσεις το Όνειρο σου.

Ψυχολογικές Τεχνικές να κερδίσεις την ζωή σου.


 3books

ΔΩΡΕΑΝ

 3 Βιβλία Για την Προσωπική 

Σας Ανάπτυξη.

Θα έχετε άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα ακόμα και αν είναι 3 το πρωί.Το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner θα σου διδάξει ακριβώς πως να Εξασκείς το Reiki στο ανώτερο Επίπεδο από την άνεση του σπιτιού σου! Επίσης έρχεται με εγγύηση 100% Επιστροφής Λεφτών επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν θα μετανιώσεις για την απόφαση σου.Για να Αρχίσεις, απλά  Πάτησε εδώ για να εγγράφεις στον λίγο χρόνο που ισχύει η  τιμή προσφοράς.Το Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner είναι σε ηλεκτρονική μορφή, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για να περιμένετε να φτάσει σε σας. Μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε Reiki σε μερικά λεπτά από τώρα.

Κανονική Τιμή €297.99 ΤΩΡΑ Μόνο€69 

Ξεκινήστε Τώρα Πατώντας Το Ποιο Κάτω Κουμπί.

Εγγραφείτε Στο Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner Τώρα

Reiki Practitioner Program:Το πρόγραμμα που θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να γίνετε θεραπευτής/τρια Reiki
Reiki Practitioner Online Program. Σύντομα, θα ανακαλύψετε την ΔΥΝΑΜΗ να Θεραπεύετε την οικογένεια, τους φίλους (και τον εαυτό σας) απλώς ακλουθώντας αυτό το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εκμάθησης Reiki. Πατήσε, Πρόσθεσε στην κάρτα σου και αποκτήστε το.
Price: €69.00

Σας Ευχαριστώ Όλους Που Είστε Εδώ. Εύχομαι Το  Reiki να σας Φέρει Γαλήνη και Υγεία.

alternativehealthhands  Χαρά Αντωνίου Σολέα Usui Reiki Master

Η τιμή προσφοράς των €69 θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους επόμενους  που θα εγγραφούν. Μετά   το κόστος του προγράμματος θα επανέλθει στην κανονική τιμή των €297.99, ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ.Όσο ποιο  γρήγορα δράσετε τόσο ποιο γρήγορα θα γίνετε ένας Δυνατός Reiki Master που μπορεί να Θεραπεύει, Να  Απαλύνει των Πόνο, Το Στρες και άλλες χρόνιες παθήσεις!Θυμηθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε με την  Εγγύηση 30 Ημερών 100% Επιστροφής, αλλά στο τέλος μόνο να κερδίσετε την τέχνη τις Θεραπείας.

<Εγγραφείτε Τώρα στο "Θεραπευτικό Σύστημα Usui Reiki Practitioner">

Reiki Practitioner Program:Το πρόγραμμα που θα σας δώσει ότι χρειάζεστε για να γίνετε θεραπευτής/τρια Reiki
Reiki Practitioner Online Program. Σύντομα, θα ανακαλύψετε την ΔΥΝΑΜΗ να Θεραπεύετε την οικογένεια, τους φίλους (και τον εαυτό σας) απλώς ακλουθώντας αυτό το Επαναστατικό Πρόγραμμα Εκμάθησης Reiki. Πατήσε, Πρόσθεσε στην κάρτα σου και αποκτήστε το.
Price: €69.00