Ο προγραμματισμός είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία

 
 
Το αν μπορούμε να αλλάξουμε τα αποτελέσματά μας είναι σε μεγάλο βαθμό συνάρτηση της φαντασίας μας. Το 1960, ήταν μια τεχνολογική αδυναμία του ανθρώπου να ταξιδέψει στο διάστημα. Μέσα σε 10 χρόνια, ωστόσο, το κατάφερε αυτό. Η θαυματουργή διαδικασία μετατροπής του ονείρου σε πραγματικότητα ξεκινά όταν μια φωνή αμφισβητήσει το υπάρχον δυναμικό και αρχίζει να κάνει ότι είναι απαραίτητο για να γίνει η φαντασία πράξη. Η πρόκληση πολλές φορές ξύπνα το πνεύμα μας και το αδύνατο γίνετε πραγματικότητα.
Οι ίδιες αρχές ισχύουν σε κάθε τομέα της ζωής μας. Μπορεί ένα φτωχό άτομο να γίνει πλούσιο; Φυσικά! Ο μοναδικός συνδυασμός της επιθυμίας, του σχεδιασμού, της προσπάθειας και της επιμονής θα κάνουν πάντα την μαγεία τους. Το ερώτημα δεν είναι αν η συνταγή για την επιτυχία θα λειτουργήσει, αλλά μάλλον αν το άτομο θα χρησιμοποίηση την συνταγή. Αυτή είναι η άγνωστη μεταβλητή. Αυτή είναι η πρόκληση που μας φέρνει αντιμέτωπους με τα θέλω μας.
Μπορούμε όλοι να πάμε από όπου και αν βρισκόμαστε οπουδήποτε θέλουμε. Κανένα όνειρο δεν είναι αδύνατο, με την προϋπόθεση ότι πρώτα θα έχουμε το θάρρος να πιστέψουμε σε αυτό.
Δεν έχει σημασία πόσο πολυάσχολοι είστε, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων ώστε να σκεφτείτε και να γράψετε το δικό σας σχέδιο βασισμένο πάνω στο δικό σας όνειρο.
Η εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η ιδανική στιγμή για αυτό. Προσπαθήστε να επιβραδύνετε τα πράγματα. Περάστε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε και φροντίστε τους. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μιλήσετε με τον/την σύζυγο και τα παιδιά σας για τους στόχους και τα όνειρα σας για το έτος 2015.
Χρησιμοποιήστε τις μέρες των γιορτών για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, όχι μόνο βλέποντας τηλεόραση, αλλά σοβαρά και με ενθουσιασμό, σκεφτείτε για μια χούφτα αλλαγές ή προσθήκες που θέλετε για τη ζωή σας με το νέο έτος.
Πιστεύω ότι θα βρείτε τον χρόνο να σκεφτείτε, να ονειρευτείτε και να σχεδιάστε μία και αυτό είναι από τις πιο σημαντικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε που θα επηρεάσουν θετικά τους επόμενους 12 μήνες σας.
Ας πάρουμε όλοι μια στιγμή για να συγκεντρώσουμε τις νίκες και τις ήττες του προηγούμενου έτους, τι βελτιώσαμε, καθώς και που μείναμε στάσιμοι, και ας τα χρησιμοποιήσουμε αυτά για να σχεδιάσουμε προσεκτικά το επόμενο έτος, όπως πραγματικά το επιθυμούμε να είναι.
Χαράλαμπος Σολέας
Σύμβουλος Ζωής/ Κλινικός Υπνοθεραπευτής
Παρακαλώ μοιραστείτε, ποτέ δεν ξέρετε ποιου την ζωή μπορεί να αλλάξετε ….

Ευχαρίστως να απαντήσω σε όποια απορία ή ερώτηση σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλέφωνο 70005750 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας, όλες οι μορφές επικοινωνίας μαζί μου είναι άκρως εμπιστευτηκές.


Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι πιστοποιημένος Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματιστής και Life Coach. Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Διπλωματούχων Υπνοθεραπευτών Κύπρου και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου. Συγγραφέας βιβλίων για Ύπνωση και προσωπική ανάπτυξη. Προσφέρει προγράμματα συμπληρωματικής θεραπείας για εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, διαχείριση του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.), εξάλειψη ανασφάλειας, ανησυχίας, φοβιών, βελτίωση σεξουαλικής ζωής και απαλλαγή από ψυχοσεξουαλικά προβλήματα  και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες για τα  συμπληρωματικά προγράμματα θεραπείας και τα επαγγελματικά μαθήματα τηλ. 70005750