EnglishGreek

Πρόγραμμα Συμβούλου NLP Practitioner Λευκωσία 14&15 Οκτωβρίου

54 days left
  • Start date:
    10/14/2017, 09:30
  • End date:
    10/15/2017, 18:30
 
 

icon-info Εκπαίδευση στον NLP.

Αν θα μπορούσατε   να μάθετε δεξιότητες που θα μπορούσαν να επιταχύνουν την ανάπτυξη σας για χρόνια, αυτή δεν θα είναι η πιο πολύτιμη επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε;
Αυτό είναι ακριβώς  που οι άνθρωποι που παρακολουθούν τα μαθήματα μας, μας έχουν πει ξανά και ξανά.
Από την κατάρτιση του NLP μπορείτε να μάθετε δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα σε κάθε τομέα της ζωής σας – στις επιχειρήσεις, στις σχέσεις, τη ζωή στο σπίτι, την εκπαίδευση κλπ.
Θα μάθετε προηγμένες δεξιότητες για πιο αποτελεσματική επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, αλλά και  δεξιότητες για  πιο δυναμική επικοινωνία με τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε ο κυρίαρχος  του μυαλού και των συναισθημάτων σας.
Κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι τα εξής:
◦ Το άγχος.
◦ Τα προβλήματα σχέσεων.
◦ Φτωχή εικόνα του εαυτού.
◦ Περιοριστικές πεποιθήσεις που μας κρατούν πίσω.
◦ Έλλειψη κατεύθυνσης.
◦ Φόβοι και φοβίες.
◦ Η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους.
◦ Ο φόβος της παρουσίασης.
Η κατάρτιση στον NLP προσφέρει τεχνικές και αρχές που βοηθούν τους ανθρώπους σε όλους αυτούς τους τομείς και πολλά άλλα.

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα του NLP Practitioner έχει σχεδιαστεί να σας δώσει τις ικανότητες που χρειάζεστε και τα αποτελέσματα που θέλετε σε Μόνο Έξι Μέρες!!

Ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής του NLP και Υπνοθεραπευτής, έχω δει χιλιάδες φορές τη δύναμη του NLP και της Ύπνωσης να αλλάζουν ζωές.

Είτε δουλεύω με ένα παιδί που έχει διαγνωστεί με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής (ADD), ή ένα ενήλικα με μια διαταραχή μετά-τραυματικού στρες (PTSD), ή ένα  διευθυντή πωλήσεων που απλά δεν φαίνεται να μπορεί να πάρει την επιχείρησή του στο επόμενο επίπεδο, ή με ένα άνθρωπο που απλά θέλει να κάνει μια αλλαγή στην ζωή του, συνεχώς θαυμάζω τη μαγεία του NLP και της Ύπνωσης.

Σε κάθε προσωπική αλληλεπίδραση που έχω, είτε πρόκειται για μια ανεπίσημη συζήτηση με έναν συνεργάτη  ή με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μιας επιχείρησης, ή ένα πελάτη, να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιώ την εκπληκτική τεχνολογία του NLP.

Μου πήρε πάνω από 15 χρόνια για να αποκτήσω τις γνώσεις που έχω σήμερα, και πιστέψτε με, δεν ήταν πάντα εύκολο. Έχω ξοδέψει περισσότερο χρόνο και χρήματα για βιβλία,  σεμινάρια, σπουδές και εκπαιδεύσεις από ότι μπορώ να σκεφτώ.

Όμως, ο στόχος μου ήταν και είναι πάντα να παραμένω στην αιχμή της ανάπτυξης του ανθρώπου, η εξεύρεση τρόπων για να τους βοηθώ να ζήσουν και να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ή το περιεχόμενο.

Ακόμα και σήμερα, αναβαθμίζω συνεχώς τα προγράμματα σπουδών μου για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές και οι πελάτες μου θα πάρουν τα οφέλη από τις τελευταίες και μεγαλύτερες τεχνικές στον κόσμο που έχει να προσφέρει το NLP και η Ύπνωση.

Πατήστε Για Περισσότερα:

icon-info    Εκπαίδευση NLP Συμβούλου Λευκωσία- Οκτώβριος  2017

Και ας το παραδεχτούμε, είστε πολυάσχολα άτομα σε ένα πολυάσχολο κόσμο. Όταν ψάχνετε για την απόκτηση νέων γνώσεων ή μια  νέα δεξιότητα, την χρειάζεστε τώρα! Όχι σε δύο χρόνια ή ακόμα και μήνες από τώρα.

Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να επενδύσετε τα  χρήματά σας που με κόπο αποκτήσατε, ώστε να καθίσετε σε μια τεράστια αίθουσα με 500 άλλους που αγωνίζονται για να δουν τον εκπαιδευτή ή να ακούσουν τι λέει.

Γι ‘αυτό προσφέρω μια μοναδική, διαδραστική εκπαιδευτική ευκαιρία με στόχο και γνώμονα τους ανθρώπους που θέλουν να μάθουν τις τελευταίες τεχνικές για να αλλάξουν τη ζωή τους και τις ζωές των άλλων. Είτε στην αίθουσα συνεδριάσεων, είτε στην τάξη, στο γραφείο ή στο σπίτι, αυτά τα εργαλεία θα σας επιτρέψουν όχι μόνο να αναγνωρίζετε τα μοτίβα που εμποδίζουν την επιτυχία, αλλά και  να αλλάξετε αυτές τις συνήθειες και να υιοθετήσετε τις συμπεριφορές και τις στάσεις του νικητή!

Περιορίζω τα μαθήματά μου σε μόνο 12 συμμετέχοντες, γιατί θέλω να εξασφαλίσω ότι ο καθένας θα πάρει την αξία των χρημάτων του μέσω της άμεσης επαφής με τον εκπαιδευτή και τους άλλους μαθητές. Δεν κάνω απλά διάλεξη και επίδειξη. Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε φύγει με μια σαφή κατανόηση των τεχνικών.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εκπαίδευση δεν είναι για όλους. Αυτή είναι μια εντατική, γρήγορη εκπαίδευση του NLP με πιστοποίηση που αποτελείται από 50 + ώρες διδασκαλίας στην τάξη εκτός από την εργασία στο σπίτι. Δεν θα σας διδάξω μόνο τις δεξιότητες και τις τεχνικές, αλλά και θα σας ζητήσω να αποδείξετε την αποτελεσματικότητα των τεχνικών σας ικανοτήτων και αυτό θα γίνει.

Όταν τελειώσετε αυτήν  την εκπαίδευση, θα ξέρετε ότι δεν σας δόθηκε μια πιστοποίηση … θα ξέρετε ότι την έχετε κερδίσει!

Cyprus NLP Trainings ANLP Trainer   logo_NFNLP_HDR_Grey

Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να διαβάσετε αυτήν την σελίδα και όταν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα επικοινωνήστε μαζί μου για να κρατήσετε μια από τις θέσεις.

Ημερομηνίες διεξαγωγής εκπαιδεύσεων.

icon-info    Εκπαίδευση NLP Συμβούλου Λευκωσία- Οκτώβριος  2017

NLP Practitioner Λευκωσία 3 Σαββατοκύριακα – πρώτη συνάντηση 14 & 15 Οκτωβρίου  2017  Τιμή: 650 ευρώ

Ωρες:  9.30 π.μ. εώς 18.30 μ.μ με διαλέιματα για καφέ και μεσημεριανό φαγητό

Εγραφείτε τώρα στο επόμενο πρόγραμμα μας απλός πληρώνοντας μια μικρή προκαταβολή για κράτηση της θέσης σας. Εντυπο Εγραφής … Πατήστε Εδώ ..

Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης.

Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης.
Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης.
Προκαταβολή Για Κράτηση Θέσης Σε Σεμινάριο ή Μαθήματα.
Price: €60.00

Πληροφορίες τηλ. 70005750

Φωτογραφίες από προηγούμενα Σεμινάρια – Μαθήματα

Ποιος είναι ο εκπαιδευτής σας;  Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Διπλωματούχος Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης , πιστοποιημένος εκπαιδευτής Υπνοθεραπείας, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόυ (NLP), Life Coaching και Σεμιναρίων Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχολογικών Ερευνών Κύπρου και πρόεδρος του Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών Κύπρου. Προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο σε ατομικά ραντεβού όσο και σε ομαδικά χρησιμοποιώντας Υπνοθεραπεία, Life Coaching και Ν.Γ.Π μια Γνωστική – Πελατοκεντρική Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Στόχος του είναι κάθε πελάτης και μαθητής του να πάρει εφόδια, τεχνικές και γνώσεις για να αλλάξει την ζωή του.Έχει εκπαιδευτή από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές του κόσμου, μερικοί είναι: Richard Bandler co-developer ofNLP, R. Frank Pucelik co-developer of NLP, Tony Robins, Terence Watts, Bob Proctor, Paul McKenna είναι μερικοί από αυτούς. 

Για βίντεο από εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά κανάλια και Φωτογραφίες από διαλέξεις και σεμινάρια Πατήστε εδώ.

Soleas with Richard Bandler   Soleas with Pucelik  Soleas with Proctor  Soleas with Terence Watts

 

Leave a reply

Your email address will not be published.